KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE
Private companiesTextile Mill Products • KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE

Contactgegevens KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOESKROENSESTEENWEG 51; 8511; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56413676 (+32-56413676) 56413676 (+32-56413676)

Fax (fax): +32 (10) 702-22-45 +32 (10) 702-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE
Products information KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE07302307128
Ondernemingsnummer: 5037750244
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE
(Get full report from official database of BE for KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE
Addition kinds of activities for KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE

23940100. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
24310402. Rolgordijnen (luiken), hout | Blinds (shutters), wood
28190907. Koperverbindingen of zouten, anorganisch | Copper compounds or salts, inorganic
28690200. Olefins | Olefins
29929901. Oliën en vetten, vermenging en samenstelling | Oils and greases, blending and compounding
30110207. Truck- of busbanden, pneumatisch | Truck or bus tires, pneumatic
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
38290305. Fotogrammetrische instrumenten | Photogrammetrical instruments

Werken bij KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

Zoek naar antwoorden van KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE in sociale netwerken
Look for responds of KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE. Laat een reactie achter voor KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE. KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE. Leave a respond for KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE. KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE op de google maps. Adres en contacten KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE
Location of KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE on the google maps. Address and contacts of KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE: Molenhof (Het) | Dhooge E | I.P.E.S. | ANNA MULDERS | LUC VANDERSTRAETEN/L. VANDER STRAETEN

Other related companies as KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE: Molenhof (Het) | Dhooge E | I.P.E.S. | ANNA MULDERS | LUC VANDERSTRAETEN/L. VANDER STRAETEN

KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07302307128. Het bedrijf KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE bevindt zich op het adres: MOESKROENSESTEENWEG 51; 8511; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, openstaande posities, locatie van KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE op de kaart.

KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, company assigned to the tax number BE07302307128. The company KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE is located at the address: MOESKROENSESTEENWEG 51; 8511; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE were not found.
The main activity of KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE is not available. You also can look at reviews of KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, open positions, location of KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONINKLIJKE SPORTCLUB AALBEKE, employees, financial statistics.