KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT
Private companiesApparel and Accessory Stores • KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT

Contactgegevens KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 293; 1190; VORST, België

Telefoon (phone): 23437651 (+32-23437651) 23437651 (+32-23437651)

Fax (fax): +32 (63) 142-56-83 +32 (63) 142-56-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT
Products information KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE04249755859
Ondernemingsnummer: 6245697021
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT
(Get full report from official database of BE for KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT
Addition kinds of activities for KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT

356301. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
399906. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
922102. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
20460000. Nat maïs frezen | Wet corn milling
30110000. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
31619905. Muziekinstrumenten gevallen | Musical instrument cases
39510000. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
59991402. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines

Werken bij KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT in sociale netwerken
Look for responds of KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT. Laat een reactie achter voor KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT. KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT. Leave a respond for KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT. KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT op de google maps. Adres en contacten KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT
Location of KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT on the google maps. Address and contacts of KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT: COIFFURE ANNE | LIEVEN VEREECKE | Freshclean | Gossiau Fr猫res SA | TotalZoo.com

Other related companies as KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT: COIFFURE ANNE | LIEVEN VEREECKE | Freshclean | Gossiau Fr猫res SA | TotalZoo.com

KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04249755859. Het bedrijf KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 293; 1190; VORST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, openstaande posities, locatie van KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT op de kaart.

KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, company assigned to the tax number BE04249755859. The company KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 293; 1190; VORST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT were not found.
The main activity of KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT is not available. You also can look at reviews of KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, open positions, location of KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT, employees, financial statistics.