K.V.C. COLOMBA KORTENBERG

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • K.V.C. COLOMBA KORTENBERG
Private companiesFood Stores • K.V.C. COLOMBA KORTENBERG

Contactgegevens K.V.C. COLOMBA KORTENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.V.C. COLOMBA KORTENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.V.C. COLOMBA KORTENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWERIJSTRAAT 7; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27593786 (+32-27593786) 27593786 (+32-27593786)

Fax (fax): +32 (86) 980-25-62 +32 (86) 980-25-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.V.C. COLOMBA KORTENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.V.C. COLOMBA KORTENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.V.C. COLOMBA KORTENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.V.C. COLOMBA KORTENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.V.C. COLOMBA KORTENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.V.C. COLOMBA KORTENBERG
Products information K.V.C. COLOMBA KORTENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE06596710205
Ondernemingsnummer: 1061523437
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in K.V.C. COLOMBA KORTENBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.V.C. COLOMBA KORTENBERG
(Get full report from official database of BE for K.V.C. COLOMBA KORTENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.V.C. COLOMBA KORTENBERG
Addition kinds of activities for K.V.C. COLOMBA KORTENBERG

124100. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
35239901. Cabines, tractoren en landbouwmachines | Cabs, tractors, and agricultural machinery
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
50889902. katrollen | Pulleys
51490304. Hop extract | Hop extract

Werken bij K.V.C. COLOMBA KORTENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.V.C. COLOMBA KORTENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.V.C. COLOMBA KORTENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.V.C. COLOMBA KORTENBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van K.V.C. COLOMBA KORTENBERG in sociale netwerken
Look for responds of K.V.C. COLOMBA KORTENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.V.C. COLOMBA KORTENBERG. Laat een reactie achter voor K.V.C. COLOMBA KORTENBERG. K.V.C. COLOMBA KORTENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.V.C. COLOMBA KORTENBERG. Leave a respond for K.V.C. COLOMBA KORTENBERG. K.V.C. COLOMBA KORTENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.V.C. COLOMBA KORTENBERG op de google maps. Adres en contacten K.V.C. COLOMBA KORTENBERG
Location of K.V.C. COLOMBA KORTENBERG on the google maps. Address and contacts of K.V.C. COLOMBA KORTENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come K.V.C. COLOMBA KORTENBERG K.V.C. COLOMBA KORTENBERG: RDS MANAGEMENT | PARADOX | Savoyard | Fran?ois Yves SPRL | Lecomte SPRL

Other related companies as K.V.C. COLOMBA KORTENBERG: RDS MANAGEMENT | PARADOX | Savoyard | Fran?ois Yves SPRL | Lecomte SPRL

K.V.C. COLOMBA KORTENBERG is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06596710205. Het bedrijf K.V.C. COLOMBA KORTENBERG bevindt zich op het adres: BROUWERIJSTRAAT 7; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 577,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in K.V.C. COLOMBA KORTENBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.V.C. COLOMBA KORTENBERG is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.V.C. COLOMBA KORTENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, openstaande posities, locatie van K.V.C. COLOMBA KORTENBERG op de kaart.

K.V.C. COLOMBA KORTENBERG is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, company assigned to the tax number BE06596710205. The company K.V.C. COLOMBA KORTENBERG is located at the address: BROUWERIJSTRAAT 7; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 577,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in K.V.C. COLOMBA KORTENBERG were not found.
The main activity of K.V.C. COLOMBA KORTENBERG is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.V.C. COLOMBA KORTENBERG is not available. You also can look at reviews of K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, open positions, location of K.V.C. COLOMBA KORTENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.V.C. COLOMBA KORTENBERG, employees, financial statistics.