JUDOCLUB K.S.C. MACCABI

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • JUDOCLUB K.S.C. MACCABI
Private companiesDepository Institutions • JUDOCLUB K.S.C. MACCABI

Contactgegevens JUDOCLUB K.S.C. MACCABI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUDOCLUB K.S.C. MACCABI: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUDOCLUB K.S.C. MACCABI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKENLAAN 4; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38284429 (+32-38284429) 38284429 (+32-38284429)

Fax (fax): +32 (86) 204-56-24 +32 (86) 204-56-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUDOCLUB K.S.C. MACCABI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUDOCLUB K.S.C. MACCABI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUDOCLUB K.S.C. MACCABI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUDOCLUB K.S.C. MACCABI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUDOCLUB K.S.C. MACCABI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUDOCLUB K.S.C. MACCABI
Products information JUDOCLUB K.S.C. MACCABI

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JUDOCLUB K.S.C. MACCABI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUDOCLUB K.S.C. MACCABI
(Get full report from official database of BE for JUDOCLUB K.S.C. MACCABI)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUDOCLUB K.S.C. MACCABI
Addition kinds of activities for JUDOCLUB K.S.C. MACCABI

20649913. Lozenges, snoep (niet-medicijn) | Lozenges, candy (non-medicated)
26750202. Mappen, filing, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Folders, filing, die-cut: made from purchased materials
32910507. Schuur van siliciumcarbide | Silicon carbide abrasive
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles
79229902. Concert management service | Concert management service
81119900. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec

Werken bij JUDOCLUB K.S.C. MACCABI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUDOCLUB K.S.C. MACCABI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUDOCLUB K.S.C. MACCABI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUDOCLUB K.S.C. MACCABI. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van JUDOCLUB K.S.C. MACCABI in sociale netwerken
Look for responds of JUDOCLUB K.S.C. MACCABI in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUDOCLUB K.S.C. MACCABI. Laat een reactie achter voor JUDOCLUB K.S.C. MACCABI. JUDOCLUB K.S.C. MACCABI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUDOCLUB K.S.C. MACCABI. Leave a respond for JUDOCLUB K.S.C. MACCABI. JUDOCLUB K.S.C. MACCABI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUDOCLUB K.S.C. MACCABI op de google maps. Adres en contacten JUDOCLUB K.S.C. MACCABI
Location of JUDOCLUB K.S.C. MACCABI on the google maps. Address and contacts of JUDOCLUB K.S.C. MACCABI

Andere gerelateerde bedrijven als come JUDOCLUB K.S.C. MACCABI JUDOCLUB K.S.C. MACCABI: INTERFLUX ELECTRONICS | Jennicot S.P.R.L. | KRISTOF RASSCHAERT | GUIDO VANHERLE | EURITEC NV

Other related companies as JUDOCLUB K.S.C. MACCABI: INTERFLUX ELECTRONICS | Jennicot S.P.R.L. | KRISTOF RASSCHAERT | GUIDO VANHERLE | EURITEC NV

JUDOCLUB K.S.C. MACCABI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf JUDOCLUB K.S.C. MACCABI bevindt zich op het adres: BEUKENLAAN 4; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in JUDOCLUB K.S.C. MACCABI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JUDOCLUB K.S.C. MACCABI is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUDOCLUB K.S.C. MACCABI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, openstaande posities, locatie van JUDOCLUB K.S.C. MACCABI op de kaart.

JUDOCLUB K.S.C. MACCABI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, company assigned to the tax number BE08230102539. The company JUDOCLUB K.S.C. MACCABI is located at the address: BEUKENLAAN 4; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in JUDOCLUB K.S.C. MACCABI were not found.
The main activity of JUDOCLUB K.S.C. MACCABI is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JUDOCLUB K.S.C. MACCABI is not available. You also can look at reviews of JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, open positions, location of JUDOCLUB K.S.C. MACCABI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUDOCLUB K.S.C. MACCABI, employees, financial statistics.