J.C. KODOKAN VIESVILLE

Contactgegevens J.C. KODOKAN VIESVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. KODOKAN VIESVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. KODOKAN VIESVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-ANTOINE 32; 6230; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71845955 (+32-71845955) 71845955 (+32-71845955)

Fax (fax): +32 (53) 720-77-98 +32 (53) 720-77-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. KODOKAN VIESVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. KODOKAN VIESVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. KODOKAN VIESVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. KODOKAN VIESVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. KODOKAN VIESVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. KODOKAN VIESVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. KODOKAN VIESVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. KODOKAN VIESVILLE
Products information J.C. KODOKAN VIESVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE02821533203
Ondernemingsnummer: 7120208740
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in J.C. KODOKAN VIESVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. KODOKAN VIESVILLE
(Get full report from official database of BE for J.C. KODOKAN VIESVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. KODOKAN VIESVILLE
Addition kinds of activities for J.C. KODOKAN VIESVILLE

20859908. Vodka (alcoholische drank) | Vodka (alcoholic beverage)
20990204. Gist | Yeast
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
32649906. Porseleinen onderdelen voor elektrische apparaten, gegoten | Porcelain parts for electrical devices, molded
44910201. Docks, incl. | Docks, incl. buildings and facilities: operation and maint.
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.

Werken bij J.C. KODOKAN VIESVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. KODOKAN VIESVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. KODOKAN VIESVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. KODOKAN VIESVILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Zoek naar antwoorden van J.C. KODOKAN VIESVILLE in sociale netwerken
Look for responds of J.C. KODOKAN VIESVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. KODOKAN VIESVILLE. Laat een reactie achter voor J.C. KODOKAN VIESVILLE. J.C. KODOKAN VIESVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. KODOKAN VIESVILLE. Leave a respond for J.C. KODOKAN VIESVILLE. J.C. KODOKAN VIESVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. KODOKAN VIESVILLE op de google maps. Adres en contacten J.C. KODOKAN VIESVILLE
Location of J.C. KODOKAN VIESVILLE on the google maps. Address and contacts of J.C. KODOKAN VIESVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. KODOKAN VIESVILLE J.C. KODOKAN VIESVILLE: Delapas J | Comité voor Bijzondere Jeugdzorg-Ieper | GEERT DE GRAVE | DOKTER LANOYE PIETER | FRANK DE JONGH

Other related companies as J.C. KODOKAN VIESVILLE: Delapas J | Comité voor Bijzondere Jeugdzorg-Ieper | GEERT DE GRAVE | DOKTER LANOYE PIETER | FRANK DE JONGH

J.C. KODOKAN VIESVILLE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. KODOKAN VIESVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02821533203. Het bedrijf J.C. KODOKAN VIESVILLE bevindt zich op het adres: RUE SAINT-ANTOINE 32; 6230; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in J.C. KODOKAN VIESVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. KODOKAN VIESVILLE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. KODOKAN VIESVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. KODOKAN VIESVILLE, openstaande posities, locatie van J.C. KODOKAN VIESVILLE op de kaart.

J.C. KODOKAN VIESVILLE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. KODOKAN VIESVILLE, company assigned to the tax number BE02821533203. The company J.C. KODOKAN VIESVILLE is located at the address: RUE SAINT-ANTOINE 32; 6230; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in J.C. KODOKAN VIESVILLE were not found.
The main activity of J.C. KODOKAN VIESVILLE is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. KODOKAN VIESVILLE is not available. You also can look at reviews of J.C. KODOKAN VIESVILLE, open positions, location of J.C. KODOKAN VIESVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. KODOKAN VIESVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. KODOKAN VIESVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. KODOKAN VIESVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. KODOKAN VIESVILLE, employees, financial statistics.