J.C. FRAMERIES

Contactgegevens J.C. FRAMERIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. FRAMERIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. FRAMERIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERRER 158; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65668877 (+32-65668877) 65668877 (+32-65668877)

Fax (fax): +32 (60) 786-36-28 +32 (60) 786-36-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. FRAMERIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. FRAMERIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. FRAMERIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. FRAMERIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. FRAMERIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. FRAMERIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. FRAMERIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. FRAMERIES
Products information J.C. FRAMERIES

BTW identificatienummer (tax): BE07887603759
Ondernemingsnummer: 4598022460
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in J.C. FRAMERIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. FRAMERIES
(Get full report from official database of BE for J.C. FRAMERIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. FRAMERIES
Addition kinds of activities for J.C. FRAMERIES

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
811102. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
39149902. Bestek, NSK | Cutlery, nsk
54110202. Gemakwinkels, onafhankelijk | Convenience stores, independent
87340301. Test van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste testing
96210302. Havenautoriteit of -distrik: overheid, niet-opererende | Port authority or district: government, nonoperating

Werken bij J.C. FRAMERIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. FRAMERIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. FRAMERIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. FRAMERIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van J.C. FRAMERIES in sociale netwerken
Look for responds of J.C. FRAMERIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. FRAMERIES. Laat een reactie achter voor J.C. FRAMERIES. J.C. FRAMERIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. FRAMERIES. Leave a respond for J.C. FRAMERIES. J.C. FRAMERIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. FRAMERIES op de google maps. Adres en contacten J.C. FRAMERIES
Location of J.C. FRAMERIES on the google maps. Address and contacts of J.C. FRAMERIES

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. FRAMERIES J.C. FRAMERIES: Degroote Joost | MICHEL BROCARD | ELITE | LAURENT | RAMOUD, JOHNNY

Other related companies as J.C. FRAMERIES: Degroote Joost | MICHEL BROCARD | ELITE | LAURENT | RAMOUD, JOHNNY

J.C. FRAMERIES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. FRAMERIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887603759. Het bedrijf J.C. FRAMERIES bevindt zich op het adres: RUE FERRER 158; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in J.C. FRAMERIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. FRAMERIES is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. FRAMERIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. FRAMERIES, openstaande posities, locatie van J.C. FRAMERIES op de kaart.

J.C. FRAMERIES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. FRAMERIES, company assigned to the tax number BE07887603759. The company J.C. FRAMERIES is located at the address: RUE FERRER 158; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in J.C. FRAMERIES were not found.
The main activity of J.C. FRAMERIES is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. FRAMERIES is not available. You also can look at reviews of J.C. FRAMERIES, open positions, location of J.C. FRAMERIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. FRAMERIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. FRAMERIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. FRAMERIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. FRAMERIES, employees, financial statistics.