J.C. BUDO RYU OVERIJSE

Contactgegevens J.C. BUDO RYU OVERIJSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. BUDO RYU OVERIJSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. BUDO RYU OVERIJSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR TILEMANSSTRAAT 3BA; 3051; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16477608 (+32-16477608) 16477608 (+32-16477608)

Fax (fax): +32 (16) 535-46-14 +32 (16) 535-46-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. BUDO RYU OVERIJSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. BUDO RYU OVERIJSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. BUDO RYU OVERIJSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. BUDO RYU OVERIJSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. BUDO RYU OVERIJSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. BUDO RYU OVERIJSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. BUDO RYU OVERIJSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. BUDO RYU OVERIJSE
Products information J.C. BUDO RYU OVERIJSE

BTW identificatienummer (tax): BE06207794189
Ondernemingsnummer: 9593505859
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in J.C. BUDO RYU OVERIJSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. BUDO RYU OVERIJSE
(Get full report from official database of BE for J.C. BUDO RYU OVERIJSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. BUDO RYU OVERIJSE
Addition kinds of activities for J.C. BUDO RYU OVERIJSE

2381. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
421500. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
22610203. Brandbestendig afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Fire resistance finishing of cotton broadwoven fabrics
23260200. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
27890101. Kaartmontage | Map mounting
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production

Werken bij J.C. BUDO RYU OVERIJSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. BUDO RYU OVERIJSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. BUDO RYU OVERIJSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. BUDO RYU OVERIJSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

Zoek naar antwoorden van J.C. BUDO RYU OVERIJSE in sociale netwerken
Look for responds of J.C. BUDO RYU OVERIJSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. BUDO RYU OVERIJSE. Laat een reactie achter voor J.C. BUDO RYU OVERIJSE. J.C. BUDO RYU OVERIJSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. BUDO RYU OVERIJSE. Leave a respond for J.C. BUDO RYU OVERIJSE. J.C. BUDO RYU OVERIJSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. BUDO RYU OVERIJSE op de google maps. Adres en contacten J.C. BUDO RYU OVERIJSE
Location of J.C. BUDO RYU OVERIJSE on the google maps. Address and contacts of J.C. BUDO RYU OVERIJSE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. BUDO RYU OVERIJSE J.C. BUDO RYU OVERIJSE: Adridecor SPRL | KAPSALON KARO | Leefdaal Gardens BVBA | JOS CLUYSE | BUREAU D'ASSURANCES LECAT

Other related companies as J.C. BUDO RYU OVERIJSE: Adridecor SPRL | KAPSALON KARO | Leefdaal Gardens BVBA | JOS CLUYSE | BUREAU D'ASSURANCES LECAT

J.C. BUDO RYU OVERIJSE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. BUDO RYU OVERIJSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06207794189. Het bedrijf J.C. BUDO RYU OVERIJSE bevindt zich op het adres: PASTOOR TILEMANSSTRAAT 3BA; 3051; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in J.C. BUDO RYU OVERIJSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. BUDO RYU OVERIJSE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. BUDO RYU OVERIJSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. BUDO RYU OVERIJSE, openstaande posities, locatie van J.C. BUDO RYU OVERIJSE op de kaart.

J.C. BUDO RYU OVERIJSE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. BUDO RYU OVERIJSE, company assigned to the tax number BE06207794189. The company J.C. BUDO RYU OVERIJSE is located at the address: PASTOOR TILEMANSSTRAAT 3BA; 3051; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in J.C. BUDO RYU OVERIJSE were not found.
The main activity of J.C. BUDO RYU OVERIJSE is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. BUDO RYU OVERIJSE is not available. You also can look at reviews of J.C. BUDO RYU OVERIJSE, open positions, location of J.C. BUDO RYU OVERIJSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. BUDO RYU OVERIJSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. BUDO RYU OVERIJSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. BUDO RYU OVERIJSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. BUDO RYU OVERIJSE, employees, financial statistics.