H.C. WATDUCKS

Contactgegevens H.C. WATDUCKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.C. WATDUCKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.C. WATDUCKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE REINE ASTRID 45; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23543677 (+32-23543677) 23543677 (+32-23543677)

Fax (fax): +32 (10) 405-12-15 +32 (10) 405-12-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.C. WATDUCKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.C. WATDUCKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.C. WATDUCKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.C. WATDUCKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.C. WATDUCKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.C. WATDUCKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.C. WATDUCKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.C. WATDUCKS
Products information H.C. WATDUCKS

BTW identificatienummer (tax): BE05051483154
Ondernemingsnummer: 7134216308
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in H.C. WATDUCKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.C. WATDUCKS
(Get full report from official database of BE for H.C. WATDUCKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.C. WATDUCKS
Addition kinds of activities for H.C. WATDUCKS

363900. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
36790102. Commutators, elektronisch | Commutators, electronic
37249913. Raketmotoren, vliegtuigen | Rocket motors, aircraft
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
39310305. Oboes en Engelse horens | Oboes and english horns
51370202. Lingerie | Lingerie
89990101. Artiest | Artist

Werken bij H.C. WATDUCKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.C. WATDUCKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.C. WATDUCKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.C. WATDUCKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van H.C. WATDUCKS in sociale netwerken
Look for responds of H.C. WATDUCKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.C. WATDUCKS. Laat een reactie achter voor H.C. WATDUCKS. H.C. WATDUCKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.C. WATDUCKS. Leave a respond for H.C. WATDUCKS. H.C. WATDUCKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.C. WATDUCKS op de google maps. Adres en contacten H.C. WATDUCKS
Location of H.C. WATDUCKS on the google maps. Address and contacts of H.C. WATDUCKS

Andere gerelateerde bedrijven als come H.C. WATDUCKS H.C. WATDUCKS: GROEP ARGENTA | MUTUALIT? SOCIALISTE | BANCONTACT-MISTER CASH | Luko Interieur BVBA | Sportmode

Other related companies as H.C. WATDUCKS: GROEP ARGENTA | MUTUALIT? SOCIALISTE | BANCONTACT-MISTER CASH | Luko Interieur BVBA | Sportmode

H.C. WATDUCKS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.C. WATDUCKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05051483154. Het bedrijf H.C. WATDUCKS bevindt zich op het adres: AVENUE REINE ASTRID 45; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in H.C. WATDUCKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H.C. WATDUCKS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.C. WATDUCKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.C. WATDUCKS, openstaande posities, locatie van H.C. WATDUCKS op de kaart.

H.C. WATDUCKS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.C. WATDUCKS, company assigned to the tax number BE05051483154. The company H.C. WATDUCKS is located at the address: AVENUE REINE ASTRID 45; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in H.C. WATDUCKS were not found.
The main activity of H.C. WATDUCKS is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of H.C. WATDUCKS is not available. You also can look at reviews of H.C. WATDUCKS, open positions, location of H.C. WATDUCKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.C. WATDUCKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.C. WATDUCKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.C. WATDUCKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.C. WATDUCKS, employees, financial statistics.