GYMNASTIQUE DE WAIMES

Contactgegevens GYMNASTIQUE DE WAIMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GYMNASTIQUE DE WAIMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GYMNASTIQUE DE WAIMES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES SCIERIES 8; 4950; WAIMES/WAIMES, België

Telefoon (phone): 80446079 (+32-80446079) 80446079 (+32-80446079)

Fax (fax): +32 (16) 173-93-99 +32 (16) 173-93-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GYMNASTIQUE DE WAIMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GYMNASTIQUE DE WAIMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GYMNASTIQUE DE WAIMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GYMNASTIQUE DE WAIMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GYMNASTIQUE DE WAIMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GYMNASTIQUE DE WAIMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GYMNASTIQUE DE WAIMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GYMNASTIQUE DE WAIMES
Products information GYMNASTIQUE DE WAIMES

BTW identificatienummer (tax): BE02168670654
Ondernemingsnummer: 3970153808
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GYMNASTIQUE DE WAIMES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GYMNASTIQUE DE WAIMES
(Get full report from official database of BE for GYMNASTIQUE DE WAIMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GYMNASTIQUE DE WAIMES
Addition kinds of activities for GYMNASTIQUE DE WAIMES

721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
33540200. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
50310102. Gordelroos, hout | Shingles, wood
50499905. Religieuze benodigdheden | Religious supplies
55419903. Vrachtwagen stopt | Truck stops

Werken bij GYMNASTIQUE DE WAIMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GYMNASTIQUE DE WAIMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GYMNASTIQUE DE WAIMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GYMNASTIQUE DE WAIMES. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van GYMNASTIQUE DE WAIMES in sociale netwerken
Look for responds of GYMNASTIQUE DE WAIMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GYMNASTIQUE DE WAIMES. Laat een reactie achter voor GYMNASTIQUE DE WAIMES. GYMNASTIQUE DE WAIMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GYMNASTIQUE DE WAIMES. Leave a respond for GYMNASTIQUE DE WAIMES. GYMNASTIQUE DE WAIMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GYMNASTIQUE DE WAIMES op de google maps. Adres en contacten GYMNASTIQUE DE WAIMES
Location of GYMNASTIQUE DE WAIMES on the google maps. Address and contacts of GYMNASTIQUE DE WAIMES

Andere gerelateerde bedrijven als come GYMNASTIQUE DE WAIMES GYMNASTIQUE DE WAIMES: R?SIDENCE DE LA CENSE | DEPREZ ANDRE - MAARTEN | Imagex BVBA | AUGUST DE KONINCK | PIERRE GRYMONPREZ

Other related companies as GYMNASTIQUE DE WAIMES: R?SIDENCE DE LA CENSE | DEPREZ ANDRE - MAARTEN | Imagex BVBA | AUGUST DE KONINCK | PIERRE GRYMONPREZ

GYMNASTIQUE DE WAIMES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GYMNASTIQUE DE WAIMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168670654. Het bedrijf GYMNASTIQUE DE WAIMES bevindt zich op het adres: RUE DES SCIERIES 8; 4950; WAIMES/WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 248,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in GYMNASTIQUE DE WAIMES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GYMNASTIQUE DE WAIMES is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GYMNASTIQUE DE WAIMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GYMNASTIQUE DE WAIMES, openstaande posities, locatie van GYMNASTIQUE DE WAIMES op de kaart.

GYMNASTIQUE DE WAIMES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GYMNASTIQUE DE WAIMES, company assigned to the tax number BE02168670654. The company GYMNASTIQUE DE WAIMES is located at the address: RUE DES SCIERIES 8; 4950; WAIMES/WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 248,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in GYMNASTIQUE DE WAIMES were not found.
The main activity of GYMNASTIQUE DE WAIMES is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GYMNASTIQUE DE WAIMES is not available. You also can look at reviews of GYMNASTIQUE DE WAIMES, open positions, location of GYMNASTIQUE DE WAIMES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GYMNASTIQUE DE WAIMES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GYMNASTIQUE DE WAIMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GYMNASTIQUE DE WAIMES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GYMNASTIQUE DE WAIMES, employees, financial statistics.