FORTS MARCHEURS EMBOURG

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FORTS MARCHEURS EMBOURG
Private companiesFood and Kindred Products • FORTS MARCHEURS EMBOURG

Contactgegevens FORTS MARCHEURS EMBOURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTS MARCHEURS EMBOURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTS MARCHEURS EMBOURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EDOUARD MARCOTTY 25; 4030; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43413539 (+32-43413539) 43413539 (+32-43413539)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTS MARCHEURS EMBOURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTS MARCHEURS EMBOURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTS MARCHEURS EMBOURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTS MARCHEURS EMBOURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTS MARCHEURS EMBOURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTS MARCHEURS EMBOURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTS MARCHEURS EMBOURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTS MARCHEURS EMBOURG
Products information FORTS MARCHEURS EMBOURG

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FORTS MARCHEURS EMBOURG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTS MARCHEURS EMBOURG
(Get full report from official database of BE for FORTS MARCHEURS EMBOURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTS MARCHEURS EMBOURG
Addition kinds of activities for FORTS MARCHEURS EMBOURG

275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
39650305. Bevestigingen, snap | Fasteners, snap

Werken bij FORTS MARCHEURS EMBOURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTS MARCHEURS EMBOURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTS MARCHEURS EMBOURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTS MARCHEURS EMBOURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • telenet installateurs gezocht (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van FORTS MARCHEURS EMBOURG in sociale netwerken
Look for responds of FORTS MARCHEURS EMBOURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTS MARCHEURS EMBOURG. Laat een reactie achter voor FORTS MARCHEURS EMBOURG. FORTS MARCHEURS EMBOURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTS MARCHEURS EMBOURG. Leave a respond for FORTS MARCHEURS EMBOURG. FORTS MARCHEURS EMBOURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTS MARCHEURS EMBOURG op de google maps. Adres en contacten FORTS MARCHEURS EMBOURG
Location of FORTS MARCHEURS EMBOURG on the google maps. Address and contacts of FORTS MARCHEURS EMBOURG

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTS MARCHEURS EMBOURG FORTS MARCHEURS EMBOURG: L?ECAILLER DU ST-JEAN | ERIC CREBEC | Verbrugghe Frank | C L B | Schellekens J

Other related companies as FORTS MARCHEURS EMBOURG: L?ECAILLER DU ST-JEAN | ERIC CREBEC | Verbrugghe Frank | C L B | Schellekens J

FORTS MARCHEURS EMBOURG is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTS MARCHEURS EMBOURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf FORTS MARCHEURS EMBOURG bevindt zich op het adres: RUE EDOUARD MARCOTTY 25; 4030; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in FORTS MARCHEURS EMBOURG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORTS MARCHEURS EMBOURG is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTS MARCHEURS EMBOURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTS MARCHEURS EMBOURG, openstaande posities, locatie van FORTS MARCHEURS EMBOURG op de kaart.

FORTS MARCHEURS EMBOURG is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORTS MARCHEURS EMBOURG, company assigned to the tax number BE09098571777. The company FORTS MARCHEURS EMBOURG is located at the address: RUE EDOUARD MARCOTTY 25; 4030; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in FORTS MARCHEURS EMBOURG were not found.
The main activity of FORTS MARCHEURS EMBOURG is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTS MARCHEURS EMBOURG is not available. You also can look at reviews of FORTS MARCHEURS EMBOURG, open positions, location of FORTS MARCHEURS EMBOURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTS MARCHEURS EMBOURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTS MARCHEURS EMBOURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTS MARCHEURS EMBOURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTS MARCHEURS EMBOURG, employees, financial statistics.