FLHILLAERT BVBA

Contactgegevens FLHILLAERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHILLAERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHILLAERT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 276 2110 Wijnegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-53-90-23 32-33-53-90-23

Fax (fax): 32-33-53-30-22 32-33-53-30-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHILLAERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHILLAERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHILLAERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHILLAERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHILLAERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHILLAERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHILLAERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHILLAERT BVBA
Products information FLHILLAERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07839813232
Ondernemingsnummer: 4693054199
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLHILLAERT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Alarms and surveillance - systems and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHILLAERT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLHILLAERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHILLAERT BVBA
Addition kinds of activities for FLHILLAERT BVBA

2834. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
124100. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
394404. Speelgoed geweren | Toy guns
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
33210000. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts
76991706. Machines schoonmaken | Machinery cleaning
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law

Werken bij FLHILLAERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHILLAERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHILLAERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHILLAERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp installateur sanitair en verwarming (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    leggen van leidingen ketels aansluiten ketels vervangen sleuven slijpen vloerverwarming leggen zonneboilers aansluiten collectoren ophangen , beugels ophangen radiatoren ophangen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

Zoek naar antwoorden van FLHILLAERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLHILLAERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHILLAERT BVBA. Laat een reactie achter voor FLHILLAERT BVBA. FLHILLAERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHILLAERT BVBA. Leave a respond for FLHILLAERT BVBA. FLHILLAERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHILLAERT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLHILLAERT BVBA
Location of FLHILLAERT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLHILLAERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHILLAERT BVBA FLHILLAERT BVBA: Fauna Lima | Vandermeulen M | B.A.S.F. Belgium S.A. | GRAINETERIE ROLAND MICHEL | MARIE-ROSE LEMMENS

Other related companies as FLHILLAERT BVBA: Fauna Lima | Vandermeulen M | B.A.S.F. Belgium S.A. | GRAINETERIE ROLAND MICHEL | MARIE-ROSE LEMMENS

FLHILLAERT BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHILLAERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07839813232. Het bedrijf FLHILLAERT BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 276 2110 Wijnegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Alarms and surveillance - systems and equipment. Producten gemaakt in FLHILLAERT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHILLAERT BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHILLAERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHILLAERT BVBA, openstaande posities, locatie van FLHILLAERT BVBA op de kaart.

FLHILLAERT BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHILLAERT BVBA, company assigned to the tax number BE07839813232. The company FLHILLAERT BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 276 2110 Wijnegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Alarms and surveillance - systems and equipment. Products created in FLHILLAERT BVBA were not found.
The main activity of FLHILLAERT BVBA is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHILLAERT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLHILLAERT BVBA, open positions, location of FLHILLAERT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHILLAERT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHILLAERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHILLAERT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHILLAERT BVBA, employees, financial statistics.