DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM
Private companiesLeather and Leather Products • DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM

Contactgegevens DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNSTRAAT 3B; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33530981 (+32-33530981) 33530981 (+32-33530981)

Fax (fax): +32 (61) 236-84-45 +32 (61) 236-84-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM
Products information DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM

BTW identificatienummer (tax): BE05014953613
Ondernemingsnummer: 1827545166
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM
(Get full report from official database of BE for DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM
Addition kinds of activities for DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM

239599. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
32720500. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
39910101. Duw bezems | Push brooms
79930101. Juke box | Juke box

Werken bij DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM in sociale netwerken
Look for responds of DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM. Laat een reactie achter voor DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM. DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM. Leave a respond for DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM. DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM op de google maps. Adres en contacten DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM
Location of DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM on the google maps. Address and contacts of DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM

Andere gerelateerde bedrijven als come DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM: FLFIKE EUROPE BVBA | WILLY NOTREDAME | K. NEUTJENS | BEYNAERTS M | ARTEMIS

Other related companies as DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM: FLFIKE EUROPE BVBA | WILLY NOTREDAME | K. NEUTJENS | BEYNAERTS M | ARTEMIS

DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014953613. Het bedrijf DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM bevindt zich op het adres: DOORNSTRAAT 3B; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, openstaande posities, locatie van DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM op de kaart.

DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, company assigned to the tax number BE05014953613. The company DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM is located at the address: DOORNSTRAAT 3B; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM were not found.
The main activity of DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM is not available. You also can look at reviews of DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, open positions, location of DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUIKSCHOOL MOBY DICK DIVING TEAM, employees, financial statistics.