DE ZOLDERSE DOLFIJNEN

Contactgegevens DE ZOLDERSE DOLFIJNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ZOLDERSE DOLFIJNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ZOLDERSE DOLFIJNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE HOEF 47B1-2; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11525700 (+32-11525700) 11525700 (+32-11525700)

Fax (fax): +32 (58) 683-87-25 +32 (58) 683-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ZOLDERSE DOLFIJNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ZOLDERSE DOLFIJNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ZOLDERSE DOLFIJNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ZOLDERSE DOLFIJNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ZOLDERSE DOLFIJNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ZOLDERSE DOLFIJNEN
Products information DE ZOLDERSE DOLFIJNEN

BTW identificatienummer (tax): BE01320526123
Ondernemingsnummer: 4932556152
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DE ZOLDERSE DOLFIJNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ZOLDERSE DOLFIJNEN
(Get full report from official database of BE for DE ZOLDERSE DOLFIJNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ZOLDERSE DOLFIJNEN
Addition kinds of activities for DE ZOLDERSE DOLFIJNEN

395200. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
36480106. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
38610114. Röntgenplaten, gevoelig | X-ray plates, sensitized
51229901. Verbanden | Bandages
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair
86990204. Leeskamer, religieuze materialen | Reading room, religious materials

Werken bij DE ZOLDERSE DOLFIJNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ZOLDERSE DOLFIJNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ZOLDERSE DOLFIJNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ZOLDERSE DOLFIJNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

Zoek naar antwoorden van DE ZOLDERSE DOLFIJNEN in sociale netwerken
Look for responds of DE ZOLDERSE DOLFIJNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ZOLDERSE DOLFIJNEN. Laat een reactie achter voor DE ZOLDERSE DOLFIJNEN. DE ZOLDERSE DOLFIJNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ZOLDERSE DOLFIJNEN. Leave a respond for DE ZOLDERSE DOLFIJNEN. DE ZOLDERSE DOLFIJNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ZOLDERSE DOLFIJNEN op de google maps. Adres en contacten DE ZOLDERSE DOLFIJNEN
Location of DE ZOLDERSE DOLFIJNEN on the google maps. Address and contacts of DE ZOLDERSE DOLFIJNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ZOLDERSE DOLFIJNEN DE ZOLDERSE DOLFIJNEN: F. SPEECKAERT-MATTHEEUWS BVBA | C DE SMET | GARAGE VANDERSMISSEN | YVONNE DE WAELSCHE | Frucon bvba

Other related companies as DE ZOLDERSE DOLFIJNEN: F. SPEECKAERT-MATTHEEUWS BVBA | C DE SMET | GARAGE VANDERSMISSEN | YVONNE DE WAELSCHE | Frucon bvba

DE ZOLDERSE DOLFIJNEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01320526123. Het bedrijf DE ZOLDERSE DOLFIJNEN bevindt zich op het adres: DE HOEF 47B1-2; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in DE ZOLDERSE DOLFIJNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ZOLDERSE DOLFIJNEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ZOLDERSE DOLFIJNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, openstaande posities, locatie van DE ZOLDERSE DOLFIJNEN op de kaart.

DE ZOLDERSE DOLFIJNEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, company assigned to the tax number BE01320526123. The company DE ZOLDERSE DOLFIJNEN is located at the address: DE HOEF 47B1-2; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in DE ZOLDERSE DOLFIJNEN were not found.
The main activity of DE ZOLDERSE DOLFIJNEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ZOLDERSE DOLFIJNEN is not available. You also can look at reviews of DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, open positions, location of DE ZOLDERSE DOLFIJNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ZOLDERSE DOLFIJNEN, employees, financial statistics.