Devos Konstrukt BVBA

Contactgegevens Devos Konstrukt BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devos Konstrukt BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devos Konstrukt BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maarschalk Haiglaan 32E  Box 2B 8900 Ieper, België

Telefoon (phone): +32 (19) 101-69-11 +32 (19) 101-69-11

Fax (fax): +32 (12) 122-57-67 +32 (12) 122-57-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devos Konstrukt BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devos Konstrukt BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devos Konstrukt BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devos Konstrukt BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devos Konstrukt BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devos Konstrukt BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devos Konstrukt BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devos Konstrukt BVBA
Products information Devos Konstrukt BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01486694335
Ondernemingsnummer: 1395233154
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Devos Konstrukt BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devos Konstrukt BVBA
(Get full report from official database of BE for Devos Konstrukt BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devos Konstrukt BVBA
Addition kinds of activities for Devos Konstrukt BVBA

784199. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
35560402. Distillery machines | Distillery machinery
50640102. Vaatwassers | Dishwashers
51690803. hars | Rosin
51819901. Ale | Ale
96619902. Ruimteonderzoek en -ontwikkeling, overheid | Space research and development, government

Werken bij Devos Konstrukt BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devos Konstrukt BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devos Konstrukt BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devos Konstrukt BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Taaltrainer Frans (Geel) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Frans voor individuele en groepsopleidingen in bedrijven en voor expats

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van Devos Konstrukt BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Devos Konstrukt BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devos Konstrukt BVBA. Laat een reactie achter voor Devos Konstrukt BVBA. Devos Konstrukt BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devos Konstrukt BVBA. Leave a respond for Devos Konstrukt BVBA. Devos Konstrukt BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devos Konstrukt BVBA op de google maps. Adres en contacten Devos Konstrukt BVBA
Location of Devos Konstrukt BVBA on the google maps. Address and contacts of Devos Konstrukt BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Devos Konstrukt BVBA Devos Konstrukt BVBA: GLASWERKEN E.D.S. | COLLARD ET CIE | DE JONGH | H. ROWAERT | WAUTERS R / CARLENS J

Other related companies as Devos Konstrukt BVBA: GLASWERKEN E.D.S. | COLLARD ET CIE | DE JONGH | H. ROWAERT | WAUTERS R / CARLENS J

Devos Konstrukt BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devos Konstrukt BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486694335. Het bedrijf Devos Konstrukt BVBA bevindt zich op het adres: Maarschalk Haiglaan 32E  Box 2B 8900 Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Devos Konstrukt BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devos Konstrukt BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devos Konstrukt BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devos Konstrukt BVBA, openstaande posities, locatie van Devos Konstrukt BVBA op de kaart.

Devos Konstrukt BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devos Konstrukt BVBA, company assigned to the tax number BE01486694335. The company Devos Konstrukt BVBA is located at the address: Maarschalk Haiglaan 32E  Box 2B 8900 Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Devos Konstrukt BVBA were not found.
The main activity of Devos Konstrukt BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Devos Konstrukt BVBA is not available. You also can look at reviews of Devos Konstrukt BVBA, open positions, location of Devos Konstrukt BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devos Konstrukt BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devos Konstrukt BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devos Konstrukt BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devos Konstrukt BVBA, employees, financial statistics.