DE PAARDEBLOEM

Contactgegevens DE PAARDEBLOEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PAARDEBLOEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PAARDEBLOEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLEN 6; 9660; EVERBEEK, België

Telefoon (phone): 55421378 (+32-55421378) 55421378 (+32-55421378)

Fax (fax): +32 (58) 683-87-25 +32 (58) 683-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PAARDEBLOEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PAARDEBLOEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PAARDEBLOEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PAARDEBLOEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PAARDEBLOEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PAARDEBLOEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PAARDEBLOEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PAARDEBLOEM
Products information DE PAARDEBLOEM

BTW identificatienummer (tax): BE01320526123
Ondernemingsnummer: 4932556152
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

ruitershop,stalling,ruiterkampen,dressuur,paardenhandel,africhten.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PAARDEBLOEM
(Get full report from official database of BE for DE PAARDEBLOEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PAARDEBLOEM
Addition kinds of activities for DE PAARDEBLOEM

20979901. Blokkeer ijs | Block ice
29110502. Coke, aardolie | Coke, petroleum
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
50630217. Schakelaars, behalve electronische, nec | Switches, except electronic, nec
50920204. poppen | Dolls
73130000. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij DE PAARDEBLOEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PAARDEBLOEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PAARDEBLOEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PAARDEBLOEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van DE PAARDEBLOEM in sociale netwerken
Look for responds of DE PAARDEBLOEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PAARDEBLOEM. Laat een reactie achter voor DE PAARDEBLOEM. DE PAARDEBLOEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PAARDEBLOEM. Leave a respond for DE PAARDEBLOEM. DE PAARDEBLOEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PAARDEBLOEM op de google maps. Adres en contacten DE PAARDEBLOEM
Location of DE PAARDEBLOEM on the google maps. Address and contacts of DE PAARDEBLOEM

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PAARDEBLOEM DE PAARDEBLOEM: FA. VERDIGRO | COIFFURE MICHELLE | STALUCO | AMIRAMAR | Natan

Other related companies as DE PAARDEBLOEM: FA. VERDIGRO | COIFFURE MICHELLE | STALUCO | AMIRAMAR | Natan

DE PAARDEBLOEM is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PAARDEBLOEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01320526123. Het bedrijf DE PAARDEBLOEM bevindt zich op het adres: KAPELLEN 6; 9660; EVERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Lijst met producten zijn ruitershop,stalling,ruiterkampen,dressuur,paardenhandel,africhten..
De hoofdactiviteit van DE PAARDEBLOEM is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PAARDEBLOEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PAARDEBLOEM, openstaande posities, locatie van DE PAARDEBLOEM op de kaart.

DE PAARDEBLOEM is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PAARDEBLOEM, company assigned to the tax number BE01320526123. The company DE PAARDEBLOEM is located at the address: KAPELLEN 6; 9660; EVERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. List of products are ruitershop,stalling,ruiterkampen,dressuur,paardenhandel,africhten..
The main activity of DE PAARDEBLOEM is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PAARDEBLOEM is not available. You also can look at reviews of DE PAARDEBLOEM, open positions, location of DE PAARDEBLOEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PAARDEBLOEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PAARDEBLOEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PAARDEBLOEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PAARDEBLOEM, employees, financial statistics.