DE JONGE BEGINNERS

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • DE JONGE BEGINNERS
Private companiesTextile Mill Products • DE JONGE BEGINNERS

Contactgegevens DE JONGE BEGINNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE JONGE BEGINNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE JONGE BEGINNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTRAAT 76; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55425106 (+32-55425106) 55425106 (+32-55425106)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE JONGE BEGINNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE JONGE BEGINNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE JONGE BEGINNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE JONGE BEGINNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE JONGE BEGINNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE JONGE BEGINNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE JONGE BEGINNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE JONGE BEGINNERS
Products information DE JONGE BEGINNERS

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DE JONGE BEGINNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE JONGE BEGINNERS
(Get full report from official database of BE for DE JONGE BEGINNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE JONGE BEGINNERS
Addition kinds of activities for DE JONGE BEGINNERS

235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
504403. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
30110305. Tread rubber, Camelback voor het terugtrekken van de band | Tread rubber, camelback for tire retreading
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
33539902. Platen, aluminium | Plates, aluminum
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic
65310402. Tijdverdeling onroerend goed verkoop, leasing en verhuur | Time-sharing real estate sales, leasing and rentals

Werken bij DE JONGE BEGINNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE JONGE BEGINNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE JONGE BEGINNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE JONGE BEGINNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

Zoek naar antwoorden van DE JONGE BEGINNERS in sociale netwerken
Look for responds of DE JONGE BEGINNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE JONGE BEGINNERS. Laat een reactie achter voor DE JONGE BEGINNERS. DE JONGE BEGINNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE JONGE BEGINNERS. Leave a respond for DE JONGE BEGINNERS. DE JONGE BEGINNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE JONGE BEGINNERS op de google maps. Adres en contacten DE JONGE BEGINNERS
Location of DE JONGE BEGINNERS on the google maps. Address and contacts of DE JONGE BEGINNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE JONGE BEGINNERS DE JONGE BEGINNERS: HERMAN VAN DRIESSCHE | Lukowiecki D | CR?CHE LES ROITELETS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HUBERT SCHEERLINCK

Other related companies as DE JONGE BEGINNERS: HERMAN VAN DRIESSCHE | Lukowiecki D | CR?CHE LES ROITELETS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HUBERT SCHEERLINCK

DE JONGE BEGINNERS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE JONGE BEGINNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf DE JONGE BEGINNERS bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTRAAT 76; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in DE JONGE BEGINNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE JONGE BEGINNERS is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE JONGE BEGINNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE JONGE BEGINNERS, openstaande posities, locatie van DE JONGE BEGINNERS op de kaart.

DE JONGE BEGINNERS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE JONGE BEGINNERS, company assigned to the tax number BE09294403076. The company DE JONGE BEGINNERS is located at the address: BRUSSELSESTRAAT 76; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in DE JONGE BEGINNERS were not found.
The main activity of DE JONGE BEGINNERS is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE JONGE BEGINNERS is not available. You also can look at reviews of DE JONGE BEGINNERS, open positions, location of DE JONGE BEGINNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE JONGE BEGINNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE JONGE BEGINNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE JONGE BEGINNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE JONGE BEGINNERS, employees, financial statistics.