D.C. ONDER DE TOREN

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • D.C. ONDER DE TOREN

Contactgegevens D.C. ONDER DE TOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.C. ONDER DE TOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.C. ONDER DE TOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 7; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89864783 (+32-89864783) 89864783 (+32-89864783)

Fax (fax): +32 (71) 279-55-64 +32 (71) 279-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.C. ONDER DE TOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.C. ONDER DE TOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.C. ONDER DE TOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.C. ONDER DE TOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.C. ONDER DE TOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.C. ONDER DE TOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.C. ONDER DE TOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.C. ONDER DE TOREN
Products information D.C. ONDER DE TOREN

BTW identificatienummer (tax): BE08887908935
Ondernemingsnummer: 1988220214
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in D.C. ONDER DE TOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.C. ONDER DE TOREN
(Get full report from official database of BE for D.C. ONDER DE TOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.C. ONDER DE TOREN
Addition kinds of activities for D.C. ONDER DE TOREN

823100. bibliotheken | Libraries
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
36519903. Pickup heads, phonograph | Pickup heads, phonograph
50519903. Gieterijproducten | Foundry products
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service

Werken bij D.C. ONDER DE TOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.C. ONDER DE TOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.C. ONDER DE TOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.C. ONDER DE TOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Bediende Facturatie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw talen zullen bestaan uit: ingeven en verwerken binnenkomende bankverrichtingen (van wat niet automatisch verwerkt wordt) opmaak uitgaande betalingsopdrachten opzoeken en verwerken van kredietkaartverrichtingen boeken van fakturen

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

Zoek naar antwoorden van D.C. ONDER DE TOREN in sociale netwerken
Look for responds of D.C. ONDER DE TOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.C. ONDER DE TOREN. Laat een reactie achter voor D.C. ONDER DE TOREN. D.C. ONDER DE TOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.C. ONDER DE TOREN. Leave a respond for D.C. ONDER DE TOREN. D.C. ONDER DE TOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.C. ONDER DE TOREN op de google maps. Adres en contacten D.C. ONDER DE TOREN
Location of D.C. ONDER DE TOREN on the google maps. Address and contacts of D.C. ONDER DE TOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come D.C. ONDER DE TOREN D.C. ONDER DE TOREN: ERIK BAEKELANDT | CENTRALE | Solderie (De) | ALBERT VANWIJNSBERGHE | SV ROOIERHEIDE DIEPENBEEK

Other related companies as D.C. ONDER DE TOREN: ERIK BAEKELANDT | CENTRALE | Solderie (De) | ALBERT VANWIJNSBERGHE | SV ROOIERHEIDE DIEPENBEEK

D.C. ONDER DE TOREN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.C. ONDER DE TOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887908935. Het bedrijf D.C. ONDER DE TOREN bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 7; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in D.C. ONDER DE TOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.C. ONDER DE TOREN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.C. ONDER DE TOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.C. ONDER DE TOREN, openstaande posities, locatie van D.C. ONDER DE TOREN op de kaart.

D.C. ONDER DE TOREN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.C. ONDER DE TOREN, company assigned to the tax number BE08887908935. The company D.C. ONDER DE TOREN is located at the address: DORPSTRAAT 7; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in D.C. ONDER DE TOREN were not found.
The main activity of D.C. ONDER DE TOREN is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D.C. ONDER DE TOREN is not available. You also can look at reviews of D.C. ONDER DE TOREN, open positions, location of D.C. ONDER DE TOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.C. ONDER DE TOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.C. ONDER DE TOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.C. ONDER DE TOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.C. ONDER DE TOREN, employees, financial statistics.