CELTIC VIS?

Contactgegevens CELTIC VIS?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CELTIC VIS?: address, phone, fax, email, website, opening hours

CELTIC VIS?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BERNEAU 30; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43551331 (+32-43551331) 43551331 (+32-43551331)

Fax (fax): +32 (87) 554-80-66 +32 (87) 554-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CELTIC VIS?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CELTIC VIS?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CELTIC VIS?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CELTIC VIS?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CELTIC VIS?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CELTIC VIS?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CELTIC VIS?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CELTIC VIS?
Products information CELTIC VIS?

BTW identificatienummer (tax): BE04576049804
Ondernemingsnummer: 4045135498
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CELTIC VIS? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CELTIC VIS?
(Get full report from official database of BE for CELTIC VIS?)

Aanvulling soorten activiteiten voor CELTIC VIS?
Addition kinds of activities for CELTIC VIS?

599904. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
14220000. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
15219901. Nieuwbouw, eengezinswoningen | New construction, single-family houses
22820207. Saran filamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Saran filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
60999905. Fiduciaire agentschappen anders dan onroerend goed of vertrouwen | Fiduciary agencies other than real estate or trust
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
76999904. Paard getrokken voertuig reparatie | Horse drawn vehicle repair
79410102. Basketbalclub | Basketball club

Werken bij CELTIC VIS?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CELTIC VIS?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CELTIC VIS?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CELTIC VIS?. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van CELTIC VIS? in sociale netwerken
Look for responds of CELTIC VIS? in social networks

Lees alle opmerkingen voor CELTIC VIS?. Laat een reactie achter voor CELTIC VIS?. CELTIC VIS? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CELTIC VIS?. Leave a respond for CELTIC VIS?. CELTIC VIS? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CELTIC VIS? op de google maps. Adres en contacten CELTIC VIS?
Location of CELTIC VIS? on the google maps. Address and contacts of CELTIC VIS?

Andere gerelateerde bedrijven als come CELTIC VIS? CELTIC VIS?: SPORTS PUBLICATIONS | Kram (De) | ALAIN RETAILLEAU | H. MARTENS | Van Tendeloo Guy

Other related companies as CELTIC VIS?: SPORTS PUBLICATIONS | Kram (De) | ALAIN RETAILLEAU | H. MARTENS | Van Tendeloo Guy

CELTIC VIS? is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CELTIC VIS?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04576049804. Het bedrijf CELTIC VIS? bevindt zich op het adres: RUE DE BERNEAU 30; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in CELTIC VIS? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CELTIC VIS? is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CELTIC VIS? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CELTIC VIS?, openstaande posities, locatie van CELTIC VIS? op de kaart.

CELTIC VIS? is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CELTIC VIS?, company assigned to the tax number BE04576049804. The company CELTIC VIS? is located at the address: RUE DE BERNEAU 30; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in CELTIC VIS? were not found.
The main activity of CELTIC VIS? is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CELTIC VIS? is not available. You also can look at reviews of CELTIC VIS?, open positions, location of CELTIC VIS? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CELTIC VIS?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CELTIC VIS?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CELTIC VIS?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CELTIC VIS?, employees, financial statistics.