C.N. DIST. BRUX.-BRABANT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • C.N. DIST. BRUX.-BRABANT
Private companiesFood Stores • C.N. DIST. BRUX.-BRABANT

Contactgegevens C.N. DIST. BRUX.-BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.N. DIST. BRUX.-BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.N. DIST. BRUX.-BRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU HAINAUT 40; 1420; BRAINE-L?ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23840483 (+32-23840483) 23840483 (+32-23840483)

Fax (fax): +32 (65) 783-96-58 +32 (65) 783-96-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.N. DIST. BRUX.-BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.N. DIST. BRUX.-BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.N. DIST. BRUX.-BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.N. DIST. BRUX.-BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.N. DIST. BRUX.-BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.N. DIST. BRUX.-BRABANT
Products information C.N. DIST. BRUX.-BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE04710083007
Ondernemingsnummer: 8019989013
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in C.N. DIST. BRUX.-BRABANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.N. DIST. BRUX.-BRABANT
(Get full report from official database of BE for C.N. DIST. BRUX.-BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.N. DIST. BRUX.-BRABANT
Addition kinds of activities for C.N. DIST. BRUX.-BRABANT

366100. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
14799908. Lepidoliet mijnbouw | Lepidolite mining
20260101. Room, beluchten | Cream, aerated
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
57190403. Venster tinten, nec | Window shades, nec
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing

Werken bij C.N. DIST. BRUX.-BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.N. DIST. BRUX.-BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.N. DIST. BRUX.-BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.N. DIST. BRUX.-BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van C.N. DIST. BRUX.-BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of C.N. DIST. BRUX.-BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.N. DIST. BRUX.-BRABANT. Laat een reactie achter voor C.N. DIST. BRUX.-BRABANT. C.N. DIST. BRUX.-BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.N. DIST. BRUX.-BRABANT. Leave a respond for C.N. DIST. BRUX.-BRABANT. C.N. DIST. BRUX.-BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.N. DIST. BRUX.-BRABANT op de google maps. Adres en contacten C.N. DIST. BRUX.-BRABANT
Location of C.N. DIST. BRUX.-BRABANT on the google maps. Address and contacts of C.N. DIST. BRUX.-BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come C.N. DIST. BRUX.-BRABANT C.N. DIST. BRUX.-BRABANT: MED REPAIR NV | DANIEL VANHEULE | A. LELEUX | EMMANUEL SOENEN | SAMO B.

Other related companies as C.N. DIST. BRUX.-BRABANT: MED REPAIR NV | DANIEL VANHEULE | A. LELEUX | EMMANUEL SOENEN | SAMO B.

C.N. DIST. BRUX.-BRABANT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04710083007. Het bedrijf C.N. DIST. BRUX.-BRABANT bevindt zich op het adres: RUE DU HAINAUT 40; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in C.N. DIST. BRUX.-BRABANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.N. DIST. BRUX.-BRABANT is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.N. DIST. BRUX.-BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, openstaande posities, locatie van C.N. DIST. BRUX.-BRABANT op de kaart.

C.N. DIST. BRUX.-BRABANT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, company assigned to the tax number BE04710083007. The company C.N. DIST. BRUX.-BRABANT is located at the address: RUE DU HAINAUT 40; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in C.N. DIST. BRUX.-BRABANT were not found.
The main activity of C.N. DIST. BRUX.-BRABANT is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.N. DIST. BRUX.-BRABANT is not available. You also can look at reviews of C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, open positions, location of C.N. DIST. BRUX.-BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.N. DIST. BRUX.-BRABANT, employees, financial statistics.