B.C. IPES-COQ MOSAN

Contactgegevens B.C. IPES-COQ MOSAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C. IPES-COQ MOSAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C. IPES-COQ MOSAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRAND?COUR 14; 4680; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42646792 (+32-42646792) 42646792 (+32-42646792)

Fax (fax): +32 (12) 328-58-98 +32 (12) 328-58-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C. IPES-COQ MOSAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C. IPES-COQ MOSAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C. IPES-COQ MOSAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C. IPES-COQ MOSAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C. IPES-COQ MOSAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C. IPES-COQ MOSAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C. IPES-COQ MOSAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C. IPES-COQ MOSAN
Products information B.C. IPES-COQ MOSAN

BTW identificatienummer (tax): BE02073638916
Ondernemingsnummer: 1262573242
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in B.C. IPES-COQ MOSAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C. IPES-COQ MOSAN
(Get full report from official database of BE for B.C. IPES-COQ MOSAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C. IPES-COQ MOSAN
Addition kinds of activities for B.C. IPES-COQ MOSAN

3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
10990401. Ceriumertsmijnbouw | Cerium ore mining
31619906. Voorbeeld gevallen | Sample cases
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
36940000. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
51220200. Toiletartikelen | Toiletries

Werken bij B.C. IPES-COQ MOSAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C. IPES-COQ MOSAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C. IPES-COQ MOSAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C. IPES-COQ MOSAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

Zoek naar antwoorden van B.C. IPES-COQ MOSAN in sociale netwerken
Look for responds of B.C. IPES-COQ MOSAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C. IPES-COQ MOSAN. Laat een reactie achter voor B.C. IPES-COQ MOSAN. B.C. IPES-COQ MOSAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C. IPES-COQ MOSAN. Leave a respond for B.C. IPES-COQ MOSAN. B.C. IPES-COQ MOSAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C. IPES-COQ MOSAN op de google maps. Adres en contacten B.C. IPES-COQ MOSAN
Location of B.C. IPES-COQ MOSAN on the google maps. Address and contacts of B.C. IPES-COQ MOSAN

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C. IPES-COQ MOSAN B.C. IPES-COQ MOSAN: COIFFURE FEELING | GAGGENAU | GARAGE HEREMANS | ANNE-MARIE PENNEWAERT | F.C. RAPID SYMPHORINOIS

Other related companies as B.C. IPES-COQ MOSAN: COIFFURE FEELING | GAGGENAU | GARAGE HEREMANS | ANNE-MARIE PENNEWAERT | F.C. RAPID SYMPHORINOIS

B.C. IPES-COQ MOSAN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C. IPES-COQ MOSAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073638916. Het bedrijf B.C. IPES-COQ MOSAN bevindt zich op het adres: RUE GRAND?COUR 14; 4680; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.C. IPES-COQ MOSAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.C. IPES-COQ MOSAN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C. IPES-COQ MOSAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C. IPES-COQ MOSAN, openstaande posities, locatie van B.C. IPES-COQ MOSAN op de kaart.

B.C. IPES-COQ MOSAN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C. IPES-COQ MOSAN, company assigned to the tax number BE02073638916. The company B.C. IPES-COQ MOSAN is located at the address: RUE GRAND?COUR 14; 4680; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in B.C. IPES-COQ MOSAN were not found.
The main activity of B.C. IPES-COQ MOSAN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C. IPES-COQ MOSAN is not available. You also can look at reviews of B.C. IPES-COQ MOSAN, open positions, location of B.C. IPES-COQ MOSAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C. IPES-COQ MOSAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C. IPES-COQ MOSAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C. IPES-COQ MOSAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C. IPES-COQ MOSAN, employees, financial statistics.