B.B.C. VAILLANTE JUPILLE

Contactgegevens B.B.C. VAILLANTE JUPILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. VAILLANTE JUPILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. VAILLANTE JUPILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RENARDI 286; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42277874 (+32-42277874) 42277874 (+32-42277874)

Fax (fax): +32 (64) 321-33-14 +32 (64) 321-33-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. VAILLANTE JUPILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. VAILLANTE JUPILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. VAILLANTE JUPILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. VAILLANTE JUPILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. VAILLANTE JUPILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. VAILLANTE JUPILLE
Products information B.B.C. VAILLANTE JUPILLE

BTW identificatienummer (tax): BE01264495849
Ondernemingsnummer: 3492248535
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in B.B.C. VAILLANTE JUPILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. VAILLANTE JUPILLE
(Get full report from official database of BE for B.B.C. VAILLANTE JUPILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. VAILLANTE JUPILLE
Addition kinds of activities for B.B.C. VAILLANTE JUPILLE

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
08519902. Brandpreventie, bos | Fire prevention services, forest
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
27540602. Circulaires: gravure printing | Circulars: gravure printing
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
58120601. Pizzeria, ketting | Pizzeria, chain
73810102. Inbraakbeveiligingsdienst | Burglary protection service
83220205. Jeugdcentrum | Youth center

Werken bij B.B.C. VAILLANTE JUPILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. VAILLANTE JUPILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. VAILLANTE JUPILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. VAILLANTE JUPILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van B.B.C. VAILLANTE JUPILLE in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. VAILLANTE JUPILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. VAILLANTE JUPILLE. Laat een reactie achter voor B.B.C. VAILLANTE JUPILLE. B.B.C. VAILLANTE JUPILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. VAILLANTE JUPILLE. Leave a respond for B.B.C. VAILLANTE JUPILLE. B.B.C. VAILLANTE JUPILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. VAILLANTE JUPILLE op de google maps. Adres en contacten B.B.C. VAILLANTE JUPILLE
Location of B.B.C. VAILLANTE JUPILLE on the google maps. Address and contacts of B.B.C. VAILLANTE JUPILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. VAILLANTE JUPILLE B.B.C. VAILLANTE JUPILLE: M. HAEZEBROUCK | Matthys A | GHYSSELINCK | BAKKERIJ LEURIS | DE BOEL

Other related companies as B.B.C. VAILLANTE JUPILLE: M. HAEZEBROUCK | Matthys A | GHYSSELINCK | BAKKERIJ LEURIS | DE BOEL

B.B.C. VAILLANTE JUPILLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01264495849. Het bedrijf B.B.C. VAILLANTE JUPILLE bevindt zich op het adres: RUE RENARDI 286; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.B.C. VAILLANTE JUPILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.B.C. VAILLANTE JUPILLE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. VAILLANTE JUPILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, openstaande posities, locatie van B.B.C. VAILLANTE JUPILLE op de kaart.

B.B.C. VAILLANTE JUPILLE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, company assigned to the tax number BE01264495849. The company B.B.C. VAILLANTE JUPILLE is located at the address: RUE RENARDI 286; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in B.B.C. VAILLANTE JUPILLE were not found.
The main activity of B.B.C. VAILLANTE JUPILLE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. VAILLANTE JUPILLE is not available. You also can look at reviews of B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, open positions, location of B.B.C. VAILLANTE JUPILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. VAILLANTE JUPILLE, employees, financial statistics.