APOLLO ST.DENIJS

Contactgegevens APOLLO ST.DENIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOLLO ST.DENIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOLLO ST.DENIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRAAIENDONK 19; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92824749 (+32-92824749) 92824749 (+32-92824749)

Fax (fax): +32 (61) 717-24-27 +32 (61) 717-24-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOLLO ST.DENIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOLLO ST.DENIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOLLO ST.DENIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOLLO ST.DENIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOLLO ST.DENIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOLLO ST.DENIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOLLO ST.DENIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOLLO ST.DENIJS
Products information APOLLO ST.DENIJS

BTW identificatienummer (tax): BE07610198974
Ondernemingsnummer: 9908264160
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in APOLLO ST.DENIJS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOLLO ST.DENIJS
(Get full report from official database of BE for APOLLO ST.DENIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOLLO ST.DENIJS
Addition kinds of activities for APOLLO ST.DENIJS

233999. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
14990106. Edelstenen mijnbouw, nec | Precious stones mining, nec
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij APOLLO ST.DENIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOLLO ST.DENIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOLLO ST.DENIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOLLO ST.DENIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

Zoek naar antwoorden van APOLLO ST.DENIJS in sociale netwerken
Look for responds of APOLLO ST.DENIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOLLO ST.DENIJS. Laat een reactie achter voor APOLLO ST.DENIJS. APOLLO ST.DENIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOLLO ST.DENIJS. Leave a respond for APOLLO ST.DENIJS. APOLLO ST.DENIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOLLO ST.DENIJS op de google maps. Adres en contacten APOLLO ST.DENIJS
Location of APOLLO ST.DENIJS on the google maps. Address and contacts of APOLLO ST.DENIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come APOLLO ST.DENIJS APOLLO ST.DENIJS: HUIS GABRIELLI | CHEZ ANNICK | IN DEN KARPEL | CHRISTOPHE NEYNS | TOERISTISCHE DIENST MAASEIK

Other related companies as APOLLO ST.DENIJS: HUIS GABRIELLI | CHEZ ANNICK | IN DEN KARPEL | CHRISTOPHE NEYNS | TOERISTISCHE DIENST MAASEIK

APOLLO ST.DENIJS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOLLO ST.DENIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07610198974. Het bedrijf APOLLO ST.DENIJS bevindt zich op het adres: KRAAIENDONK 19; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in APOLLO ST.DENIJS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOLLO ST.DENIJS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOLLO ST.DENIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOLLO ST.DENIJS, openstaande posities, locatie van APOLLO ST.DENIJS op de kaart.

APOLLO ST.DENIJS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOLLO ST.DENIJS, company assigned to the tax number BE07610198974. The company APOLLO ST.DENIJS is located at the address: KRAAIENDONK 19; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in APOLLO ST.DENIJS were not found.
The main activity of APOLLO ST.DENIJS is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of APOLLO ST.DENIJS is not available. You also can look at reviews of APOLLO ST.DENIJS, open positions, location of APOLLO ST.DENIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOLLO ST.DENIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOLLO ST.DENIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOLLO ST.DENIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOLLO ST.DENIJS, employees, financial statistics.