ACSA ANGLEUR TAEKWONDO

Contactgegevens ACSA ANGLEUR TAEKWONDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACSA ANGLEUR TAEKWONDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACSA ANGLEUR TAEKWONDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ECOLES 26; 4031; LUIK, België

Telefoon (phone): 43444040 (+32-43444040) 43444040 (+32-43444040)

Fax (fax): +32 (83) 783-21-92 +32 (83) 783-21-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACSA ANGLEUR TAEKWONDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACSA ANGLEUR TAEKWONDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACSA ANGLEUR TAEKWONDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACSA ANGLEUR TAEKWONDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACSA ANGLEUR TAEKWONDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACSA ANGLEUR TAEKWONDO
Products information ACSA ANGLEUR TAEKWONDO

BTW identificatienummer (tax): BE04105010986
Ondernemingsnummer: 4774902343
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ACSA ANGLEUR TAEKWONDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACSA ANGLEUR TAEKWONDO
(Get full report from official database of BE for ACSA ANGLEUR TAEKWONDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACSA ANGLEUR TAEKWONDO
Addition kinds of activities for ACSA ANGLEUR TAEKWONDO

17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
20150705. Konijn, verwerkt: bevroren | Rabbit, processed: frozen
20870201. Drankbasis | Beverage bases
23319902. Shirts, dames en junioren: gemaakt van aangekochte materialen | Shirts, women's and juniors': made from purchased materials
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
34969903. Kooien, draad | Cages, wire
38290210. Meteorologische tracking systemen | Meteorologic tracking systems
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
91110401. Uitvoerende vestigingen, federale overheid | Executive offices, federal government

Werken bij ACSA ANGLEUR TAEKWONDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACSA ANGLEUR TAEKWONDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACSA ANGLEUR TAEKWONDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACSA ANGLEUR TAEKWONDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

    Type: Vaste Job

    Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

Zoek naar antwoorden van ACSA ANGLEUR TAEKWONDO in sociale netwerken
Look for responds of ACSA ANGLEUR TAEKWONDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACSA ANGLEUR TAEKWONDO. Laat een reactie achter voor ACSA ANGLEUR TAEKWONDO. ACSA ANGLEUR TAEKWONDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACSA ANGLEUR TAEKWONDO. Leave a respond for ACSA ANGLEUR TAEKWONDO. ACSA ANGLEUR TAEKWONDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACSA ANGLEUR TAEKWONDO op de google maps. Adres en contacten ACSA ANGLEUR TAEKWONDO
Location of ACSA ANGLEUR TAEKWONDO on the google maps. Address and contacts of ACSA ANGLEUR TAEKWONDO

Andere gerelateerde bedrijven als come ACSA ANGLEUR TAEKWONDO ACSA ANGLEUR TAEKWONDO: JURGEN'S MUSIC SHOP | PRODISON | WILFRIED GUNST | J. GULTEKIN | SCIENTASTIC MUSEUM

Other related companies as ACSA ANGLEUR TAEKWONDO: JURGEN'S MUSIC SHOP | PRODISON | WILFRIED GUNST | J. GULTEKIN | SCIENTASTIC MUSEUM

ACSA ANGLEUR TAEKWONDO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105010986. Het bedrijf ACSA ANGLEUR TAEKWONDO bevindt zich op het adres: RUE DES ECOLES 26; 4031; LUIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ACSA ANGLEUR TAEKWONDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACSA ANGLEUR TAEKWONDO is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACSA ANGLEUR TAEKWONDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, openstaande posities, locatie van ACSA ANGLEUR TAEKWONDO op de kaart.

ACSA ANGLEUR TAEKWONDO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, company assigned to the tax number BE04105010986. The company ACSA ANGLEUR TAEKWONDO is located at the address: RUE DES ECOLES 26; 4031; LUIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in ACSA ANGLEUR TAEKWONDO were not found.
The main activity of ACSA ANGLEUR TAEKWONDO is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACSA ANGLEUR TAEKWONDO is not available. You also can look at reviews of ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, open positions, location of ACSA ANGLEUR TAEKWONDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACSA ANGLEUR TAEKWONDO, employees, financial statistics.