SPORTHAL HILO-RUSC

Contactgegevens SPORTHAL HILO-RUSC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTHAL HILO-RUSC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTHAL HILO-RUSC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSPORTLAAN 3; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92646314 (+32-92646314) 92646314 (+32-92646314)

Fax (fax): +32 (58) 791-82-77 +32 (58) 791-82-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTHAL HILO-RUSC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTHAL HILO-RUSC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTHAL HILO-RUSC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTHAL HILO-RUSC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTHAL HILO-RUSC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTHAL HILO-RUSC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTHAL HILO-RUSC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTHAL HILO-RUSC
Products information SPORTHAL HILO-RUSC

BTW identificatienummer (tax): BE05595306396
Ondernemingsnummer: 9466613769
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SPORTHAL HILO-RUSC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTHAL HILO-RUSC
(Get full report from official database of BE for SPORTHAL HILO-RUSC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTHAL HILO-RUSC
Addition kinds of activities for SPORTHAL HILO-RUSC

807101. Testlaboratoria | Testing laboratories
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
35410102. Broaching machines | Broaching machines
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
36470105. Koplampen (fixtures), voertuig | Headlights (fixtures), vehicular
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
39520205. Canvas bord, kunstenaars ' | Canvas board, artists'
80930102. Ontgiftingscentrum, polikliniek | Detoxification center, outpatient

Werken bij SPORTHAL HILO-RUSC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTHAL HILO-RUSC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTHAL HILO-RUSC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTHAL HILO-RUSC. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van SPORTHAL HILO-RUSC in sociale netwerken
Look for responds of SPORTHAL HILO-RUSC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTHAL HILO-RUSC. Laat een reactie achter voor SPORTHAL HILO-RUSC. SPORTHAL HILO-RUSC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTHAL HILO-RUSC. Leave a respond for SPORTHAL HILO-RUSC. SPORTHAL HILO-RUSC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTHAL HILO-RUSC op de google maps. Adres en contacten SPORTHAL HILO-RUSC
Location of SPORTHAL HILO-RUSC on the google maps. Address and contacts of SPORTHAL HILO-RUSC

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTHAL HILO-RUSC SPORTHAL HILO-RUSC: FORTIS | MARLEEN VOET | CLAEYS-BAUWENS | ENTREPRISES E. HEINEN | COIFFURE CANTO

Other related companies as SPORTHAL HILO-RUSC: FORTIS | MARLEEN VOET | CLAEYS-BAUWENS | ENTREPRISES E. HEINEN | COIFFURE CANTO

SPORTHAL HILO-RUSC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTHAL HILO-RUSC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05595306396. Het bedrijf SPORTHAL HILO-RUSC bevindt zich op het adres: WATERSPORTLAAN 3; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in SPORTHAL HILO-RUSC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORTHAL HILO-RUSC is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTHAL HILO-RUSC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTHAL HILO-RUSC, openstaande posities, locatie van SPORTHAL HILO-RUSC op de kaart.

SPORTHAL HILO-RUSC is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTHAL HILO-RUSC, company assigned to the tax number BE05595306396. The company SPORTHAL HILO-RUSC is located at the address: WATERSPORTLAAN 3; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in SPORTHAL HILO-RUSC were not found.
The main activity of SPORTHAL HILO-RUSC is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTHAL HILO-RUSC is not available. You also can look at reviews of SPORTHAL HILO-RUSC, open positions, location of SPORTHAL HILO-RUSC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTHAL HILO-RUSC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTHAL HILO-RUSC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTHAL HILO-RUSC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTHAL HILO-RUSC, employees, financial statistics.