CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE
Private companiesUnited States Postal Service • CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE

Contactgegevens CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ERNEST CAMBIER 2; 1030; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22419526 (+32-22419526) 22419526 (+32-22419526)

Fax (fax): +32 (69) 771-93-93 +32 (69) 771-93-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE
Products information CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE

BTW identificatienummer (tax): BE05159423828
Ondernemingsnummer: 4747161865
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE
(Get full report from official database of BE for CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE
Addition kinds of activities for CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE

308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
17819900. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
35969902. Badkamer weegschaal | Bathroom scales
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies

Werken bij CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DC CLIPS

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

Zoek naar antwoorden van CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE. Laat een reactie achter voor CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE. CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE. Leave a respond for CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE. CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE op de google maps. Adres en contacten CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE
Location of CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE on the google maps. Address and contacts of CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE: Gline J | BEYAERT D & P | ANTWERP DIESEL PUMPS | BLOK SECURITY MOBILE | BAKKERIJ DE KROON

Other related companies as CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE: Gline J | BEYAERT D & P | ANTWERP DIESEL PUMPS | BLOK SECURITY MOBILE | BAKKERIJ DE KROON

CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05159423828. Het bedrijf CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE bevindt zich op het adres: AVENUE ERNEST CAMBIER 2; 1030; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, openstaande posities, locatie van CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE op de kaart.

CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, company assigned to the tax number BE05159423828. The company CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE is located at the address: AVENUE ERNEST CAMBIER 2; 1030; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE were not found.
The main activity of CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE is not available. You also can look at reviews of CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, open positions, location of CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE SPORTIF DE L'AGGLOMERATION BRUXELLOISE, employees, financial statistics.