CENTRE ADEPS DE JAMBES

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • CENTRE ADEPS DE JAMBES
Private companiesUnited States Postal Service • CENTRE ADEPS DE JAMBES

Contactgegevens CENTRE ADEPS DE JAMBES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE ADEPS DE JAMBES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE ADEPS DE JAMBES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E DU STADE COMMUNAL 3; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81322350 (+32-81322350) 81322350 (+32-81322350)

Fax (fax): +32 (65) 882-25-52 +32 (65) 882-25-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE ADEPS DE JAMBES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE ADEPS DE JAMBES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE ADEPS DE JAMBES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE ADEPS DE JAMBES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE ADEPS DE JAMBES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE ADEPS DE JAMBES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE ADEPS DE JAMBES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE ADEPS DE JAMBES
Products information CENTRE ADEPS DE JAMBES

BTW identificatienummer (tax): BE08981292724
Ondernemingsnummer: 4388732910
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CENTRE ADEPS DE JAMBES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE ADEPS DE JAMBES
(Get full report from official database of BE for CENTRE ADEPS DE JAMBES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE ADEPS DE JAMBES
Addition kinds of activities for CENTRE ADEPS DE JAMBES

7833. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
39140104. Bestek, zilver | Flatware, silver
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used
50740201. Ketels, warm water verwarming | Boilers, hot water heating
50920103. Postzegels, filatelier | Stamps, philatelist

Werken bij CENTRE ADEPS DE JAMBES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE ADEPS DE JAMBES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE ADEPS DE JAMBES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE ADEPS DE JAMBES. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van CENTRE ADEPS DE JAMBES in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE ADEPS DE JAMBES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE ADEPS DE JAMBES. Laat een reactie achter voor CENTRE ADEPS DE JAMBES. CENTRE ADEPS DE JAMBES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE ADEPS DE JAMBES. Leave a respond for CENTRE ADEPS DE JAMBES. CENTRE ADEPS DE JAMBES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE ADEPS DE JAMBES op de google maps. Adres en contacten CENTRE ADEPS DE JAMBES
Location of CENTRE ADEPS DE JAMBES on the google maps. Address and contacts of CENTRE ADEPS DE JAMBES

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE ADEPS DE JAMBES CENTRE ADEPS DE JAMBES: MISSIAEN I ADVIESBUREAU | Distritech NV | BUCCHERI | Agence Reportage Hersleven G | Classic

Other related companies as CENTRE ADEPS DE JAMBES: MISSIAEN I ADVIESBUREAU | Distritech NV | BUCCHERI | Agence Reportage Hersleven G | Classic

CENTRE ADEPS DE JAMBES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE ADEPS DE JAMBES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08981292724. Het bedrijf CENTRE ADEPS DE JAMBES bevindt zich op het adres: ALL?E DU STADE COMMUNAL 3; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in CENTRE ADEPS DE JAMBES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE ADEPS DE JAMBES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE ADEPS DE JAMBES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE ADEPS DE JAMBES, openstaande posities, locatie van CENTRE ADEPS DE JAMBES op de kaart.

CENTRE ADEPS DE JAMBES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE ADEPS DE JAMBES, company assigned to the tax number BE08981292724. The company CENTRE ADEPS DE JAMBES is located at the address: ALL?E DU STADE COMMUNAL 3; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in CENTRE ADEPS DE JAMBES were not found.
The main activity of CENTRE ADEPS DE JAMBES is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE ADEPS DE JAMBES is not available. You also can look at reviews of CENTRE ADEPS DE JAMBES, open positions, location of CENTRE ADEPS DE JAMBES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE ADEPS DE JAMBES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE ADEPS DE JAMBES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE ADEPS DE JAMBES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE ADEPS DE JAMBES, employees, financial statistics.