WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE

Contactgegevens WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CH?TEAU ROCK 5; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23545288 (+32-23545288) 23545288 (+32-23545288)

Fax (fax): +32 (82) 663-97-76 +32 (82) 663-97-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE
Products information WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE01137054443
Ondernemingsnummer: 9745666503
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE
(Get full report from official database of BE for WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE
Addition kinds of activities for WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE

335604. Nikkel | Nickel
581202. Ijs, frisdrank en frisdrankfonteinen | Ice cream, soft drink and soda fountain stands
30690500. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
34979911. Zinkfolie | Zinc foil
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

Zoek naar antwoorden van WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE. Laat een reactie achter voor WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE. WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE. Leave a respond for WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE. WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE op de google maps. Adres en contacten WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE
Location of WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE on the google maps. Address and contacts of WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE: DECAMPS PAUL | Maison de la Famille | LA VIGNETTE | Halle Motors NV | Kabinet v/d minister van telec

Other related companies as WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE: DECAMPS PAUL | Maison de la Famille | LA VIGNETTE | Halle Motors NV | Kabinet v/d minister van telec

WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01137054443. Het bedrijf WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE bevindt zich op het adres: AVENUE DU CH?TEAU ROCK 5; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, openstaande posities, locatie van WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE op de kaart.

WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, company assigned to the tax number BE01137054443. The company WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE is located at the address: AVENUE DU CH?TEAU ROCK 5; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportcentra. Products created in WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE were not found.
The main activity of WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE is not available. You also can look at reviews of WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, open positions, location of WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WATERLOO YOGA GENON DOMINIQUE, employees, financial statistics.