SPORTZAAL TER PLASBEEK

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • SPORTZAAL TER PLASBEEK
Private companiesFood Stores • SPORTZAAL TER PLASBEEK

Contactgegevens SPORTZAAL TER PLASBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTZAAL TER PLASBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTZAAL TER PLASBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLAATS 10; 1547; BEVER/BIEVENE, België

Telefoon (phone): 54587227 (+32-54587227) 54587227 (+32-54587227)

Fax (fax): +32 (64) 198-77-53 +32 (64) 198-77-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTZAAL TER PLASBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTZAAL TER PLASBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTZAAL TER PLASBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTZAAL TER PLASBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTZAAL TER PLASBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTZAAL TER PLASBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTZAAL TER PLASBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTZAAL TER PLASBEEK
Products information SPORTZAAL TER PLASBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE09488586425
Ondernemingsnummer: 1414459228
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SPORTZAAL TER PLASBEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTZAAL TER PLASBEEK
(Get full report from official database of BE for SPORTZAAL TER PLASBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTZAAL TER PLASBEEK
Addition kinds of activities for SPORTZAAL TER PLASBEEK

324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
738912. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
22979902. Lint, nonwoven (garen gebonden door plastic) | Ribbon, nonwoven (yarn bonded by plastic)
37140600. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
50840518. Lasmachines en apparatuur | Welding machinery and equipment
80629901. Ziekenhuis, aangesloten bij ama residentie | Hospital, affiliated with ama residency
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij SPORTZAAL TER PLASBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTZAAL TER PLASBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTZAAL TER PLASBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTZAAL TER PLASBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

Zoek naar antwoorden van SPORTZAAL TER PLASBEEK in sociale netwerken
Look for responds of SPORTZAAL TER PLASBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTZAAL TER PLASBEEK. Laat een reactie achter voor SPORTZAAL TER PLASBEEK. SPORTZAAL TER PLASBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTZAAL TER PLASBEEK. Leave a respond for SPORTZAAL TER PLASBEEK. SPORTZAAL TER PLASBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTZAAL TER PLASBEEK op de google maps. Adres en contacten SPORTZAAL TER PLASBEEK
Location of SPORTZAAL TER PLASBEEK on the google maps. Address and contacts of SPORTZAAL TER PLASBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTZAAL TER PLASBEEK SPORTZAAL TER PLASBEEK: Moulin Raymond | DOMOMATIC | Anadolu Ajansi | FERASER SA | ASSUR I-MEDIAS

Other related companies as SPORTZAAL TER PLASBEEK: Moulin Raymond | DOMOMATIC | Anadolu Ajansi | FERASER SA | ASSUR I-MEDIAS

SPORTZAAL TER PLASBEEK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTZAAL TER PLASBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09488586425. Het bedrijf SPORTZAAL TER PLASBEEK bevindt zich op het adres: PLAATS 10; 1547; BEVER/BIEVENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in SPORTZAAL TER PLASBEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORTZAAL TER PLASBEEK is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTZAAL TER PLASBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTZAAL TER PLASBEEK, openstaande posities, locatie van SPORTZAAL TER PLASBEEK op de kaart.

SPORTZAAL TER PLASBEEK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTZAAL TER PLASBEEK, company assigned to the tax number BE09488586425. The company SPORTZAAL TER PLASBEEK is located at the address: PLAATS 10; 1547; BEVER/BIEVENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportcentra. Products created in SPORTZAAL TER PLASBEEK were not found.
The main activity of SPORTZAAL TER PLASBEEK is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTZAAL TER PLASBEEK is not available. You also can look at reviews of SPORTZAAL TER PLASBEEK, open positions, location of SPORTZAAL TER PLASBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTZAAL TER PLASBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTZAAL TER PLASBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTZAAL TER PLASBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTZAAL TER PLASBEEK, employees, financial statistics.