BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM
Private companiesFood Stores • BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM

Contactgegevens BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L DE BONINGETRAAT 4 B3; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34584963 (+32-34584963) 34584963 (+32-34584963)

Fax (fax): +32 (57) 832-90-61 +32 (57) 832-90-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM
Products information BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE05509338378
Ondernemingsnummer: 3947906494
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM
(Get full report from official database of BE for BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM
Addition kinds of activities for BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM

142399. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
245100. Mobiele huizen | Mobile homes
353299. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
23230101. Boogbanden, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Bow ties, men's and boys': made from purchased materials
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
35190200. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
50830204. Maaiers, kracht | Mowers, power
54110103. Supermarkten, onafhankelijk | Supermarkets, independent

Werken bij BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

Zoek naar antwoorden van BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM. Laat een reactie achter voor BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM. BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM. Leave a respond for BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM. BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM op de google maps. Adres en contacten BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM
Location of BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM on the google maps. Address and contacts of BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM: Luyckx José | ATON | PHILIPPE BACKAERT | Deprez Vincent | INSURCONSULT

Other related companies as BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM: Luyckx José | ATON | PHILIPPE BACKAERT | Deprez Vincent | INSURCONSULT

BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05509338378. Het bedrijf BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM bevindt zich op het adres: L DE BONINGETRAAT 4 B3; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, openstaande posities, locatie van BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM op de kaart.

BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, company assigned to the tax number BE05509338378. The company BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM is located at the address: L DE BONINGETRAAT 4 B3; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportcentra. Products created in BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM were not found.
The main activity of BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM is not available. You also can look at reviews of BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, open positions, location of BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAHMA-KUMARIS MEDITATIECENTRUM, employees, financial statistics.