EXCLUSIVE CAR ONE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • EXCLUSIVE CAR ONE
Private companiesPersonal Services • EXCLUSIVE CAR ONE

Contactgegevens EXCLUSIVE CAR ONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXCLUSIVE CAR ONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXCLUSIVE CAR ONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE JEMEPPE 217; 4431; LONCIN, België

Telefoon (phone): 42232414 (+32-42232414) 42232414 (+32-42232414)

Fax (fax): +32 (53) 259-83-52 +32 (53) 259-83-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXCLUSIVE CAR ONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXCLUSIVE CAR ONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXCLUSIVE CAR ONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXCLUSIVE CAR ONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXCLUSIVE CAR ONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXCLUSIVE CAR ONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXCLUSIVE CAR ONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXCLUSIVE CAR ONE
Products information EXCLUSIVE CAR ONE

BTW identificatienummer (tax): BE02224975585
Ondernemingsnummer: 3961639404
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in EXCLUSIVE CAR ONE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXCLUSIVE CAR ONE
(Get full report from official database of BE for EXCLUSIVE CAR ONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXCLUSIVE CAR ONE
Addition kinds of activities for EXCLUSIVE CAR ONE

319900. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
28990109. Citroenolie (eetbaar) | Lemon oil (edible)
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
36410103. Elektroden, koude kathode fluorescentielamp | Electrodes, cold cathode fluorescent lamp
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
50230000. Woninginrichting | Homefurnishings

Werken bij EXCLUSIVE CAR ONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXCLUSIVE CAR ONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXCLUSIVE CAR ONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXCLUSIVE CAR ONE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van EXCLUSIVE CAR ONE in sociale netwerken
Look for responds of EXCLUSIVE CAR ONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXCLUSIVE CAR ONE. Laat een reactie achter voor EXCLUSIVE CAR ONE. EXCLUSIVE CAR ONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXCLUSIVE CAR ONE. Leave a respond for EXCLUSIVE CAR ONE. EXCLUSIVE CAR ONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXCLUSIVE CAR ONE op de google maps. Adres en contacten EXCLUSIVE CAR ONE
Location of EXCLUSIVE CAR ONE on the google maps. Address and contacts of EXCLUSIVE CAR ONE

Andere gerelateerde bedrijven als come EXCLUSIVE CAR ONE EXCLUSIVE CAR ONE: SANIBLOC | GENAPPE MATةRIAUX | ELS TRIO | Olivier (Firme) sprl | CENTRE JEUX AUTOMATIQUES

Other related companies as EXCLUSIVE CAR ONE: SANIBLOC | GENAPPE MATةRIAUX | ELS TRIO | Olivier (Firme) sprl | CENTRE JEUX AUTOMATIQUES

EXCLUSIVE CAR ONE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXCLUSIVE CAR ONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224975585. Het bedrijf EXCLUSIVE CAR ONE bevindt zich op het adres: RUE DE JEMEPPE 217; 4431; LONCIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in EXCLUSIVE CAR ONE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXCLUSIVE CAR ONE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXCLUSIVE CAR ONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXCLUSIVE CAR ONE, openstaande posities, locatie van EXCLUSIVE CAR ONE op de kaart.

EXCLUSIVE CAR ONE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXCLUSIVE CAR ONE, company assigned to the tax number BE02224975585. The company EXCLUSIVE CAR ONE is located at the address: RUE DE JEMEPPE 217; 4431; LONCIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in EXCLUSIVE CAR ONE were not found.
The main activity of EXCLUSIVE CAR ONE is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXCLUSIVE CAR ONE is not available. You also can look at reviews of EXCLUSIVE CAR ONE, open positions, location of EXCLUSIVE CAR ONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXCLUSIVE CAR ONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXCLUSIVE CAR ONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXCLUSIVE CAR ONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXCLUSIVE CAR ONE, employees, financial statistics.