BOTENHANDEL OOMENS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BOTENHANDEL OOMENS
Private companiesFurniture and Fixtures • BOTENHANDEL OOMENS

Contactgegevens BOTENHANDEL OOMENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOTENHANDEL OOMENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOTENHANDEL OOMENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 313; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11641024 (+32-11641024) 11641024 (+32-11641024)

Fax (fax): +32 (19) 720-63-63 +32 (19) 720-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOTENHANDEL OOMENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOTENHANDEL OOMENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOTENHANDEL OOMENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOTENHANDEL OOMENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOTENHANDEL OOMENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOTENHANDEL OOMENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOTENHANDEL OOMENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOTENHANDEL OOMENS
Products information BOTENHANDEL OOMENS

BTW identificatienummer (tax): BE03426605224
Ondernemingsnummer: 1365295410
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BOTENHANDEL OOMENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOTENHANDEL OOMENS
(Get full report from official database of BE for BOTENHANDEL OOMENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOTENHANDEL OOMENS
Addition kinds of activities for BOTENHANDEL OOMENS

3825. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.
73891004. Teleconferentie diensten | Teleconferencing services
75490102. Inspectie en diagnostische dienstverlening, automotive | Inspection and diagnostic service, automotive
80210100. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners

Werken bij BOTENHANDEL OOMENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOTENHANDEL OOMENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOTENHANDEL OOMENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOTENHANDEL OOMENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van BOTENHANDEL OOMENS in sociale netwerken
Look for responds of BOTENHANDEL OOMENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOTENHANDEL OOMENS. Laat een reactie achter voor BOTENHANDEL OOMENS. BOTENHANDEL OOMENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOTENHANDEL OOMENS. Leave a respond for BOTENHANDEL OOMENS. BOTENHANDEL OOMENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOTENHANDEL OOMENS op de google maps. Adres en contacten BOTENHANDEL OOMENS
Location of BOTENHANDEL OOMENS on the google maps. Address and contacts of BOTENHANDEL OOMENS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOTENHANDEL OOMENS BOTENHANDEL OOMENS: PHOTOGRAPHES | CULTUREEL CENTRUM KONINGSLO | VERDCOURT INTERIEURATELIER | CHATEAU-CARAVANS NV | JEAN-CLAUDE SCHAETSAERT

Other related companies as BOTENHANDEL OOMENS: PHOTOGRAPHES | CULTUREEL CENTRUM KONINGSLO | VERDCOURT INTERIEURATELIER | CHATEAU-CARAVANS NV | JEAN-CLAUDE SCHAETSAERT

BOTENHANDEL OOMENS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOTENHANDEL OOMENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03426605224. Het bedrijf BOTENHANDEL OOMENS bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 313; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in BOTENHANDEL OOMENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOTENHANDEL OOMENS is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOTENHANDEL OOMENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOTENHANDEL OOMENS, openstaande posities, locatie van BOTENHANDEL OOMENS op de kaart.

BOTENHANDEL OOMENS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOTENHANDEL OOMENS, company assigned to the tax number BE03426605224. The company BOTENHANDEL OOMENS is located at the address: LUIKERSTEENWEG 313; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in BOTENHANDEL OOMENS were not found.
The main activity of BOTENHANDEL OOMENS is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOTENHANDEL OOMENS is not available. You also can look at reviews of BOTENHANDEL OOMENS, open positions, location of BOTENHANDEL OOMENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOTENHANDEL OOMENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOTENHANDEL OOMENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOTENHANDEL OOMENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOTENHANDEL OOMENS, employees, financial statistics.