BINSDI HORSE

Contactgegevens BINSDI HORSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BINSDI HORSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BINSDI HORSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONSTREUX 34; 7181; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 67879292 (+32-67879292) 67879292 (+32-67879292)

Fax (fax): +32 (84) 820-61-56 +32 (84) 820-61-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BINSDI HORSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BINSDI HORSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BINSDI HORSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BINSDI HORSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BINSDI HORSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BINSDI HORSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BINSDI HORSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BINSDI HORSE
Products information BINSDI HORSE

BTW identificatienummer (tax): BE01546844482
Ondernemingsnummer: 8103210449
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BINSDI HORSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BINSDI HORSE
(Get full report from official database of BE for BINSDI HORSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BINSDI HORSE
Addition kinds of activities for BINSDI HORSE

15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
35969902. Badkamer weegschaal | Bathroom scales
39440701. Carriages, baby | Carriages, baby

Werken bij BINSDI HORSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BINSDI HORSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BINSDI HORSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BINSDI HORSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van BINSDI HORSE in sociale netwerken
Look for responds of BINSDI HORSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BINSDI HORSE. Laat een reactie achter voor BINSDI HORSE. BINSDI HORSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BINSDI HORSE. Leave a respond for BINSDI HORSE. BINSDI HORSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BINSDI HORSE op de google maps. Adres en contacten BINSDI HORSE
Location of BINSDI HORSE on the google maps. Address and contacts of BINSDI HORSE

Andere gerelateerde bedrijven als come BINSDI HORSE BINSDI HORSE: FLIMPRESOR SA | HERMAN BINOT | Heck Harald | MOBITL-TIF | Cuyt C

Other related companies as BINSDI HORSE: FLIMPRESOR SA | HERMAN BINOT | Heck Harald | MOBITL-TIF | Cuyt C

BINSDI HORSE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BINSDI HORSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01546844482. Het bedrijf BINSDI HORSE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONSTREUX 34; 7181; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in BINSDI HORSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BINSDI HORSE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BINSDI HORSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BINSDI HORSE, openstaande posities, locatie van BINSDI HORSE op de kaart.

BINSDI HORSE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BINSDI HORSE, company assigned to the tax number BE01546844482. The company BINSDI HORSE is located at the address: CHAUSS?E DE MONSTREUX 34; 7181; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in BINSDI HORSE were not found.
The main activity of BINSDI HORSE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BINSDI HORSE is not available. You also can look at reviews of BINSDI HORSE, open positions, location of BINSDI HORSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BINSDI HORSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BINSDI HORSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BINSDI HORSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BINSDI HORSE, employees, financial statistics.