'T LOZE VISSERTJE

Contactgegevens 'T LOZE VISSERTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T LOZE VISSERTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T LOZE VISSERTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTESTRAAT 1; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14264893 (+32-14264893) 14264893 (+32-14264893)

Fax (fax): +32 (16) 963-12-93 +32 (16) 963-12-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T LOZE VISSERTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T LOZE VISSERTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T LOZE VISSERTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T LOZE VISSERTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T LOZE VISSERTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T LOZE VISSERTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T LOZE VISSERTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T LOZE VISSERTJE
Products information 'T LOZE VISSERTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09767089843
Ondernemingsnummer: 8308929443
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in 'T LOZE VISSERTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T LOZE VISSERTJE
(Get full report from official database of BE for 'T LOZE VISSERTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T LOZE VISSERTJE
Addition kinds of activities for 'T LOZE VISSERTJE

355699. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
581208. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
799103. Oefenfaciliteiten | Exercise facilities
27590504. Kantoorartikelen: drukwerk, NSK | Stationery: printing, nsk
34239902. Blaaslampen | Blow torches
37140125. Waterpomp, motorvoertuig | Water pump, motor vehicle
79991511. Toeristische attractie, commercieel | Tourist attraction, commercial

Werken bij 'T LOZE VISSERTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T LOZE VISSERTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T LOZE VISSERTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T LOZE VISSERTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van 'T LOZE VISSERTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T LOZE VISSERTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T LOZE VISSERTJE. Laat een reactie achter voor 'T LOZE VISSERTJE. 'T LOZE VISSERTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T LOZE VISSERTJE. Leave a respond for 'T LOZE VISSERTJE. 'T LOZE VISSERTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T LOZE VISSERTJE op de google maps. Adres en contacten 'T LOZE VISSERTJE
Location of 'T LOZE VISSERTJE on the google maps. Address and contacts of 'T LOZE VISSERTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T LOZE VISSERTJE 'T LOZE VISSERTJE: LOUIS MISSEEUW | Rossi S | Digital Technology SPRL | VICKI BISCUITS | PATRICK DUFOUR

Other related companies as 'T LOZE VISSERTJE: LOUIS MISSEEUW | Rossi S | Digital Technology SPRL | VICKI BISCUITS | PATRICK DUFOUR

'T LOZE VISSERTJE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T LOZE VISSERTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09767089843. Het bedrijf 'T LOZE VISSERTJE bevindt zich op het adres: KORTESTRAAT 1; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in 'T LOZE VISSERTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T LOZE VISSERTJE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T LOZE VISSERTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T LOZE VISSERTJE, openstaande posities, locatie van 'T LOZE VISSERTJE op de kaart.

'T LOZE VISSERTJE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T LOZE VISSERTJE, company assigned to the tax number BE09767089843. The company 'T LOZE VISSERTJE is located at the address: KORTESTRAAT 1; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in 'T LOZE VISSERTJE were not found.
The main activity of 'T LOZE VISSERTJE is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T LOZE VISSERTJE is not available. You also can look at reviews of 'T LOZE VISSERTJE, open positions, location of 'T LOZE VISSERTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T LOZE VISSERTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T LOZE VISSERTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T LOZE VISSERTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T LOZE VISSERTJE, employees, financial statistics.