BOGAERT MODELBOUW

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BOGAERT MODELBOUW
Private companiesFood Stores • BOGAERT MODELBOUW

Contactgegevens BOGAERT MODELBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOGAERT MODELBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOGAERT MODELBOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 63; 9050; LEDEBERG, België

Telefoon (phone): 92313514 (+32-92313514) 92313514 (+32-92313514)

Fax (fax): +32 (71) 279-55-64 +32 (71) 279-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOGAERT MODELBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOGAERT MODELBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOGAERT MODELBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOGAERT MODELBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOGAERT MODELBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOGAERT MODELBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOGAERT MODELBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOGAERT MODELBOUW
Products information BOGAERT MODELBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE08887908935
Ondernemingsnummer: 1988220214
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

telegeleide auto,telegeleide boten,elektro en benzine.

Product categorie (product category): Speelgoed; Speelgoed and spellen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOGAERT MODELBOUW
(Get full report from official database of BE for BOGAERT MODELBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOGAERT MODELBOUW
Addition kinds of activities for BOGAERT MODELBOUW

30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
50740103. Water verzachters | Water softeners
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts
82999905. Kookschool | Cooking school
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies

Werken bij BOGAERT MODELBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOGAERT MODELBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOGAERT MODELBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOGAERT MODELBOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

Zoek naar antwoorden van BOGAERT MODELBOUW in sociale netwerken
Look for responds of BOGAERT MODELBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOGAERT MODELBOUW. Laat een reactie achter voor BOGAERT MODELBOUW. BOGAERT MODELBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOGAERT MODELBOUW. Leave a respond for BOGAERT MODELBOUW. BOGAERT MODELBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOGAERT MODELBOUW op de google maps. Adres en contacten BOGAERT MODELBOUW
Location of BOGAERT MODELBOUW on the google maps. Address and contacts of BOGAERT MODELBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come BOGAERT MODELBOUW BOGAERT MODELBOUW: NOEL DERUWE | VITRONET | CHLO? BENARD | F. MATHIEU | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as BOGAERT MODELBOUW: NOEL DERUWE | VITRONET | CHLO? BENARD | F. MATHIEU | ECOLE FOND. COMMUNALE

BOGAERT MODELBOUW is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOGAERT MODELBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887908935. Het bedrijf BOGAERT MODELBOUW bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 63; 9050; LEDEBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Speelgoed; Speelgoed and spellen Fab. Lijst met producten zijn telegeleide auto,telegeleide boten,elektro en benzine..
De hoofdactiviteit van BOGAERT MODELBOUW is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOGAERT MODELBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOGAERT MODELBOUW, openstaande posities, locatie van BOGAERT MODELBOUW op de kaart.

BOGAERT MODELBOUW is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOGAERT MODELBOUW, company assigned to the tax number BE08887908935. The company BOGAERT MODELBOUW is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 63; 9050; LEDEBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Speelgoed; Speelgoed and spellen Fab. List of products are telegeleide auto,telegeleide boten,elektro en benzine..
The main activity of BOGAERT MODELBOUW is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOGAERT MODELBOUW is not available. You also can look at reviews of BOGAERT MODELBOUW, open positions, location of BOGAERT MODELBOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOGAERT MODELBOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOGAERT MODELBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOGAERT MODELBOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOGAERT MODELBOUW, employees, financial statistics.