MATLAN

Contactgegevens MATLAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATLAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATLAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?N?RAL LEMAN 67; 6044; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71451269 (+32-71451269) 71451269 (+32-71451269)

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATLAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATLAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATLAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATLAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATLAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATLAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATLAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATLAN
Products information MATLAN

BTW identificatienummer (tax): BE05619201660
Ondernemingsnummer: 9419097900
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MATLAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speelgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATLAN
(Get full report from official database of BE for MATLAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATLAN
Addition kinds of activities for MATLAN

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
4619. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
10610402. Wolframiet mijnbouw | Wolframite mining
27549909. Etiketten: gravure printing | Labels: gravure printing
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems

Werken bij MATLAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATLAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATLAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATLAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van MATLAN in sociale netwerken
Look for responds of MATLAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATLAN. Laat een reactie achter voor MATLAN. MATLAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATLAN. Leave a respond for MATLAN. MATLAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATLAN op de google maps. Adres en contacten MATLAN
Location of MATLAN on the google maps. Address and contacts of MATLAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MATLAN MATLAN: J.C. PIERRE SAN | MARIE-ANNE PETIT | Baudinet G | ANTONELLO MARINELLI | FERDIN Y

Other related companies as MATLAN: J.C. PIERRE SAN | MARIE-ANNE PETIT | Baudinet G | ANTONELLO MARINELLI | FERDIN Y

MATLAN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATLAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05619201660. Het bedrijf MATLAN bevindt zich op het adres: RUE G?N?RAL LEMAN 67; 6044; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Speelgoed. Producten gemaakt in MATLAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATLAN is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATLAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATLAN, openstaande posities, locatie van MATLAN op de kaart.

MATLAN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATLAN, company assigned to the tax number BE05619201660. The company MATLAN is located at the address: RUE G?N?RAL LEMAN 67; 6044; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Speelgoed. Products created in MATLAN were not found.
The main activity of MATLAN is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MATLAN is not available. You also can look at reviews of MATLAN, open positions, location of MATLAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATLAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATLAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATLAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATLAN, employees, financial statistics.