BAUWENS-GHEUR

Contactgegevens BAUWENS-GHEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAUWENS-GHEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAUWENS-GHEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PONT 45; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42235618 (+32-42235618) 42235618 (+32-42235618)

Fax (fax): +32 (71) 315-58-71 +32 (71) 315-58-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAUWENS-GHEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAUWENS-GHEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAUWENS-GHEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAUWENS-GHEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAUWENS-GHEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAUWENS-GHEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAUWENS-GHEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAUWENS-GHEUR
Products information BAUWENS-GHEUR

BTW identificatienummer (tax): BE05901000976
Ondernemingsnummer: 7927703857
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BAUWENS-GHEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speelgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAUWENS-GHEUR
(Get full report from official database of BE for BAUWENS-GHEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAUWENS-GHEUR
Addition kinds of activities for BAUWENS-GHEUR

6221. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
731900. Reclame, anders | Advertising, nec
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
26210602. Kaart papier | Card paper
34460302. Vlaggen, metaal | Flagpoles, metal
35310203. Scheepslieren | Ship winches
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
51370402. Caps en jurken | Caps and gowns
60990103. Regionale clearinghouse verenigingen | Regional clearinghouse associations

Werken bij BAUWENS-GHEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAUWENS-GHEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAUWENS-GHEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAUWENS-GHEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BAUWENS-GHEUR in sociale netwerken
Look for responds of BAUWENS-GHEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAUWENS-GHEUR. Laat een reactie achter voor BAUWENS-GHEUR. BAUWENS-GHEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAUWENS-GHEUR. Leave a respond for BAUWENS-GHEUR. BAUWENS-GHEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAUWENS-GHEUR op de google maps. Adres en contacten BAUWENS-GHEUR
Location of BAUWENS-GHEUR on the google maps. Address and contacts of BAUWENS-GHEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come BAUWENS-GHEUR BAUWENS-GHEUR: Vandermeulen Filip | CRESCENDO HI-FI | LUDOVICUS BERTELS | E. VAN MEENSEL | F茅deration Francophone des Cuisines d'Entreprises

Other related companies as BAUWENS-GHEUR: Vandermeulen Filip | CRESCENDO HI-FI | LUDOVICUS BERTELS | E. VAN MEENSEL | F茅deration Francophone des Cuisines d'Entreprises

BAUWENS-GHEUR is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAUWENS-GHEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05901000976. Het bedrijf BAUWENS-GHEUR bevindt zich op het adres: RUE DE PONT 45; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Speelgoed. Producten gemaakt in BAUWENS-GHEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAUWENS-GHEUR is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAUWENS-GHEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAUWENS-GHEUR, openstaande posities, locatie van BAUWENS-GHEUR op de kaart.

BAUWENS-GHEUR is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAUWENS-GHEUR, company assigned to the tax number BE05901000976. The company BAUWENS-GHEUR is located at the address: RUE DE PONT 45; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Speelgoed. Products created in BAUWENS-GHEUR were not found.
The main activity of BAUWENS-GHEUR is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAUWENS-GHEUR is not available. You also can look at reviews of BAUWENS-GHEUR, open positions, location of BAUWENS-GHEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAUWENS-GHEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAUWENS-GHEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAUWENS-GHEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAUWENS-GHEUR, employees, financial statistics.