Vanbelleghem A

Contactgegevens Vanbelleghem A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanbelleghem A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanbelleghem A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeetrapper 12; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België

Telefoon (phone): 050 51 45 78 (+32-050 51 45 78) 050 51 45 78 (+32-050 51 45 78)

Fax (fax): +32 (65) 608-82-18 +32 (65) 608-82-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanbelleghem A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanbelleghem A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanbelleghem A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanbelleghem A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanbelleghem A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanbelleghem A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanbelleghem A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanbelleghem A
Products information Vanbelleghem A

BTW identificatienummer (tax): BE02906677246
Ondernemingsnummer: 7985382080
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 570,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Vanbelleghem A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanbelleghem A
(Get full report from official database of BE for Vanbelleghem A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanbelleghem A
Addition kinds of activities for Vanbelleghem A

15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
27590803. Houtsneden voor gebruik bij het afdrukken van illustraties, posters, enz. | Woodcuts for use in printing illustrations, posters, etc.
28340101. Bijnier farmaceutische preparaten | Adrenal pharmaceutical preparations
36460000. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
79220502. Landschapsverhuur, theatraal | Scenery rental, theatrical

Werken bij Vanbelleghem A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanbelleghem A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanbelleghem A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanbelleghem A. Looking for open vacancies in other companies

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Vanbelleghem A in sociale netwerken
Look for responds of Vanbelleghem A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanbelleghem A. Laat een reactie achter voor Vanbelleghem A. Vanbelleghem A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanbelleghem A. Leave a respond for Vanbelleghem A. Vanbelleghem A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanbelleghem A op de google maps. Adres en contacten Vanbelleghem A
Location of Vanbelleghem A on the google maps. Address and contacts of Vanbelleghem A

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanbelleghem A Vanbelleghem A: JANS | MANEGE TERRA COTTA | MICHEL VANDENBROUCKE | Meert A | Plastiques Manufactures SA

Other related companies as Vanbelleghem A: JANS | MANEGE TERRA COTTA | MICHEL VANDENBROUCKE | Meert A | Plastiques Manufactures SA

Vanbelleghem A is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanbelleghem A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02906677246. Het bedrijf Vanbelleghem A bevindt zich op het adres: Zeetrapper 12; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 570,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in Vanbelleghem A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanbelleghem A is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanbelleghem A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanbelleghem A, openstaande posities, locatie van Vanbelleghem A op de kaart.

Vanbelleghem A is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanbelleghem A, company assigned to the tax number BE02906677246. The company Vanbelleghem A is located at the address: Zeetrapper 12; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 570,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Speech therapists. Products created in Vanbelleghem A were not found.
The main activity of Vanbelleghem A is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanbelleghem A is not available. You also can look at reviews of Vanbelleghem A, open positions, location of Vanbelleghem A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanbelleghem A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanbelleghem A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanbelleghem A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanbelleghem A, employees, financial statistics.