Jenard M

Contactgegevens Jenard M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jenard M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jenard M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Verte Vallée 52; 7387; Honnelles (Onnezies), België

Telefoon (phone): 065 75 50 03 (+32-065 75 50 03) 065 75 50 03 (+32-065 75 50 03)

Fax (fax): +32 (9) 660-53-36 +32 (9) 660-53-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jenard M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jenard M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jenard M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jenard M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jenard M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jenard M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jenard M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jenard M
Products information Jenard M

BTW identificatienummer (tax): BE07312194824
Ondernemingsnummer: 6880157470
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 577,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Jenard M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jenard M
(Get full report from official database of BE for Jenard M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jenard M
Addition kinds of activities for Jenard M

228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
784100. Videobandverhuur | Video tape rental
23110201. Jassen, op maat gemaakt: mannen en jongens: van aangekochte materialen | Coats, tailored: men's and boys': from purchased materials
24310100. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
28419900. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
38610206. Drukapparatuur, fotografisch | Printing equipment, photographic
39149907. Zilverwerk, NSK | Silverware, nsk
50820000. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery

Werken bij Jenard M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jenard M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jenard M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jenard M. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Poetshulp regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van Jenard M in sociale netwerken
Look for responds of Jenard M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jenard M. Laat een reactie achter voor Jenard M. Jenard M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jenard M. Leave a respond for Jenard M. Jenard M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jenard M op de google maps. Adres en contacten Jenard M
Location of Jenard M on the google maps. Address and contacts of Jenard M

Andere gerelateerde bedrijven als come Jenard M Jenard M: Beeckman C | DEMEULENAERE | Schyns Isabelle | HUIS RASKIN GEBRS | D.C.S.

Other related companies as Jenard M: Beeckman C | DEMEULENAERE | Schyns Isabelle | HUIS RASKIN GEBRS | D.C.S.

Jenard M is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jenard M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07312194824. Het bedrijf Jenard M bevindt zich op het adres: Rue Verte Vallée 52; 7387; Honnelles (Onnezies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 577,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in Jenard M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jenard M is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jenard M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jenard M, openstaande posities, locatie van Jenard M op de kaart.

Jenard M is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jenard M, company assigned to the tax number BE07312194824. The company Jenard M is located at the address: Rue Verte Vallée 52; 7387; Honnelles (Onnezies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 577,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Speech therapists. Products created in Jenard M were not found.
The main activity of Jenard M is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jenard M is not available. You also can look at reviews of Jenard M, open positions, location of Jenard M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jenard M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jenard M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jenard M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jenard M, employees, financial statistics.