DE WULF VEERLE

Contactgegevens DE WULF VEERLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WULF VEERLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WULF VEERLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bollewerkstraat 139; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 226 71 43; 0476 32 82 06 (+32-09 226 71 43; 0476 32 82 06) 09 226 71 43; 0476 32 82 06 (+32-09 226 71 43; 0476 32 82 06)

Fax (fax): 09 226 71 43 (+32-09 226 71 43) 09 226 71 43 (+32-09 226 71 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WULF VEERLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WULF VEERLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WULF VEERLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WULF VEERLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WULF VEERLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WULF VEERLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WULF VEERLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WULF VEERLE
Products information DE WULF VEERLE

BTW identificatienummer (tax): BE03054443359
Ondernemingsnummer: 2519134521
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DE WULF VEERLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WULF VEERLE
(Get full report from official database of BE for DE WULF VEERLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WULF VEERLE
Addition kinds of activities for DE WULF VEERLE

4121. Taxi's | Taxicabs
226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
417300. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
07210400. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
20150300. Eier verwerking | Egg processing
20340204. Vruchten, gedroogd of gedehydrateerd, met uitzondering van gevriesdroogde | Fruits, dried or dehydrated, except freeze-dried
32720310. Wasbakken, beton | Laundry trays, concrete
32910704. Scheepsstenen, kunstmatig | Scythstones, artificial
38279912. monochromatoren | Monochromators
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts

Werken bij DE WULF VEERLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WULF VEERLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WULF VEERLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WULF VEERLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van DE WULF VEERLE in sociale netwerken
Look for responds of DE WULF VEERLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WULF VEERLE. Laat een reactie achter voor DE WULF VEERLE. DE WULF VEERLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WULF VEERLE. Leave a respond for DE WULF VEERLE. DE WULF VEERLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WULF VEERLE op de google maps. Adres en contacten DE WULF VEERLE
Location of DE WULF VEERLE on the google maps. Address and contacts of DE WULF VEERLE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WULF VEERLE DE WULF VEERLE: GROEP ARGENTA | MAISON PULLOVER | Hooreweghe M | LEON MISSOTTEN | THE SALES FACTORY

Other related companies as DE WULF VEERLE: GROEP ARGENTA | MAISON PULLOVER | Hooreweghe M | LEON MISSOTTEN | THE SALES FACTORY

DE WULF VEERLE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WULF VEERLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03054443359. Het bedrijf DE WULF VEERLE bevindt zich op het adres: Bollewerkstraat 139; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in DE WULF VEERLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WULF VEERLE is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WULF VEERLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WULF VEERLE, openstaande posities, locatie van DE WULF VEERLE op de kaart.

DE WULF VEERLE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WULF VEERLE, company assigned to the tax number BE03054443359. The company DE WULF VEERLE is located at the address: Bollewerkstraat 139; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Speech therapists. Products created in DE WULF VEERLE were not found.
The main activity of DE WULF VEERLE is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WULF VEERLE is not available. You also can look at reviews of DE WULF VEERLE, open positions, location of DE WULF VEERLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WULF VEERLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WULF VEERLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WULF VEERLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WULF VEERLE, employees, financial statistics.