De Meyere Pol

Contactgegevens De Meyere Pol: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meyere Pol: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meyere Pol

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brieversweg 175; 8310; Brugge (Sint-Kruis), België

Telefoon (phone): 050 36 12 47 (+32-050 36 12 47) 050 36 12 47 (+32-050 36 12 47)

Fax (fax): 050 37 39 06 (+32-050 37 39 06) 050 37 39 06 (+32-050 37 39 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meyere Pol: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meyere Pol"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meyere Pol"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meyere Pol, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meyere Pol. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meyere Pol, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meyere Pol. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meyere Pol
Products information De Meyere Pol

BTW identificatienummer (tax): BE05162994384
Ondernemingsnummer: 3912475585
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in De Meyere Pol zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meyere Pol
(Get full report from official database of BE for De Meyere Pol)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meyere Pol
Addition kinds of activities for De Meyere Pol

863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
26210504. Poster papier | Poster paper
28191007. hydrosulfieten | Hydrosulfites
28330000. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
38410407. Houders, chirurgische naald | Holders, surgical needle
76940000. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops

Werken bij De Meyere Pol: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meyere Pol: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meyere Pol. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meyere Pol. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Logopedist(e) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE VAN REETH-OPDEBEEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e) om ons team te vervolledigen. Onze praktijk bevindt zich in Edegem. Je wordt tewerkgesteld in de praktijk alsook op scholen in de omgeving. In het bezit zijn van een rijbewijs is bijgevolg een pluspunt. Je wordt begeleid op administratief vlak en werkt nauw samen met collega's. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit team professioneel te groeien.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van De Meyere Pol in sociale netwerken
Look for responds of De Meyere Pol in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meyere Pol. Laat een reactie achter voor De Meyere Pol. De Meyere Pol bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meyere Pol. Leave a respond for De Meyere Pol. De Meyere Pol on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meyere Pol op de google maps. Adres en contacten De Meyere Pol
Location of De Meyere Pol on the google maps. Address and contacts of De Meyere Pol

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meyere Pol De Meyere Pol: BBL | TAVERNE BRUTORYK | ACAD?MIE SOMMARTI | REMI VANHOUTTE | E. DE PITTEURS DE BUDINGEN

Other related companies as De Meyere Pol: BBL | TAVERNE BRUTORYK | ACAD?MIE SOMMARTI | REMI VANHOUTTE | E. DE PITTEURS DE BUDINGEN

De Meyere Pol is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meyere Pol, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05162994384. Het bedrijf De Meyere Pol bevindt zich op het adres: Brieversweg 175; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in De Meyere Pol zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meyere Pol is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meyere Pol is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meyere Pol, openstaande posities, locatie van De Meyere Pol op de kaart.

De Meyere Pol is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meyere Pol, company assigned to the tax number BE05162994384. The company De Meyere Pol is located at the address: Brieversweg 175; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Speech therapists. Products created in De Meyere Pol were not found.
The main activity of De Meyere Pol is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meyere Pol is not available. You also can look at reviews of De Meyere Pol, open positions, location of De Meyere Pol on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meyere Pol, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meyere Pol, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meyere Pol, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meyere Pol, employees, financial statistics.