De Fraeye S

Contactgegevens De Fraeye S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Fraeye S: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Fraeye S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herdersstraat 20; 9870; Zulte (Olsene), België

Telefoon (phone): 0477 22 80 47; 09 321 02 42 (+32-0477 22 80 47; 09 321 02 42) 0477 22 80 47; 09 321 02 42 (+32-0477 22 80 47; 09 321 02 42)

Fax (fax): +32 (67) 813-74-72 +32 (67) 813-74-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Fraeye S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Fraeye S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Fraeye S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Fraeye S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Fraeye S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Fraeye S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Fraeye S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Fraeye S
Products information De Fraeye S

BTW identificatienummer (tax): BE09914031982
Ondernemingsnummer: 7189147949
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in De Fraeye S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Fraeye S
(Get full report from official database of BE for De Fraeye S)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Fraeye S
Addition kinds of activities for De Fraeye S

833101. Job training services | Job training services
01810303. Zaden, Groente: Groei van | Seeds, vegetable: growing of
17210101. Exterieur woningbouwbedrijf | Exterior residential painting contractor
36250104. Motorstarter en regelaars, elektrisch | Motor starters and controllers, electric
38510103. Lensbekleding, oftalmisch | Lens coating, ophthalmic
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
73239904. Credit investigation service | Credit investigation service
86210103. Verpleegvereniging | Nursing association
86419901. Booster club | Booster club

Werken bij De Fraeye S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Fraeye S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Fraeye S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Fraeye S. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Operator CNC plooimachine (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DC CLIPS

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van De Fraeye S in sociale netwerken
Look for responds of De Fraeye S in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Fraeye S. Laat een reactie achter voor De Fraeye S. De Fraeye S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Fraeye S. Leave a respond for De Fraeye S. De Fraeye S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Fraeye S op de google maps. Adres en contacten De Fraeye S
Location of De Fraeye S on the google maps. Address and contacts of De Fraeye S

Andere gerelateerde bedrijven als come De Fraeye S De Fraeye S: HAARSTUDIO ANN | WATHECA | Pattyn E | CONTAINERPARK IZEGEM | NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

Other related companies as De Fraeye S: HAARSTUDIO ANN | WATHECA | Pattyn E | CONTAINERPARK IZEGEM | NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

De Fraeye S is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Fraeye S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09914031982. Het bedrijf De Fraeye S bevindt zich op het adres: Herdersstraat 20; 9870; Zulte (Olsene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in De Fraeye S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Fraeye S is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Fraeye S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Fraeye S, openstaande posities, locatie van De Fraeye S op de kaart.

De Fraeye S is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Fraeye S, company assigned to the tax number BE09914031982. The company De Fraeye S is located at the address: Herdersstraat 20; 9870; Zulte (Olsene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Speech therapists. Products created in De Fraeye S were not found.
The main activity of De Fraeye S is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Fraeye S is not available. You also can look at reviews of De Fraeye S, open positions, location of De Fraeye S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Fraeye S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Fraeye S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Fraeye S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Fraeye S, employees, financial statistics.