CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE
Private companiesLeather and Leather Products • CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE

Contactgegevens CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Prétoire 80; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 86 95 (+32-02 522 86 95) 02 522 86 95 (+32-02 522 86 95)

Fax (fax): +32 (59) 531-39-20 +32 (59) 531-39-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE
Products information CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE

BTW identificatienummer (tax): BE03811676025
Ondernemingsnummer: 4116821289
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Medical centers

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE
Addition kinds of activities for CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE

555100. Boothandelaars | Boat dealers
36120105. Voedingsspanning boosters (elektrische transformatoren) | Feeder voltage boosters (electric transformers)
50830202. Landscaping apparatuur | Landscaping equipment
51450204. Aardappelchips | Potato chips
73890309. Trade show arrangement | Trade show arrangement
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair

Werken bij CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE. Laat een reactie achter voor CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE. CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE. Leave a respond for CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE. CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE
Location of CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE: Haelterman BVBA | ROGER SNOECK | LEO BOLS | PAUL DE PORRE | PHILIP DE SUTTER

Other related companies as CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE: Haelterman BVBA | ROGER SNOECK | LEO BOLS | PAUL DE PORRE | PHILIP DE SUTTER

CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03811676025. Het bedrijf CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE bevindt zich op het adres: Rue du Prétoire 80; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Speech therapists. Lijst met producten zijn Medical centers.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, openstaande posities, locatie van CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE op de kaart.

CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, company assigned to the tax number BE03811676025. The company CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE is located at the address: Rue du Prétoire 80; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Speech therapists. List of products are Medical centers.
The main activity of CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, open positions, location of CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE LOGOPEDIE LE HETRE, employees, financial statistics.