Seleck Constructions SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Seleck Constructions SPRL
Private companiesFood Stores • Seleck Constructions SPRL

Contactgegevens Seleck Constructions SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seleck Constructions SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seleck Constructions SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bèfve 32 4890 Thimister (Thimister-Clermont), België

Telefoon (phone): +32 (60) 630-70-19 +32 (60) 630-70-19

Fax (fax): +32 (53) 647-10-51 +32 (53) 647-10-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seleck Constructions SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seleck Constructions SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seleck Constructions SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seleck Constructions SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seleck Constructions SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seleck Constructions SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seleck Constructions SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seleck Constructions SPRL
Products information Seleck Constructions SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04099792480
Ondernemingsnummer: 5302520751
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Seleck Constructions SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seleck Constructions SPRL
(Get full report from official database of BE for Seleck Constructions SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seleck Constructions SPRL
Addition kinds of activities for Seleck Constructions SPRL

2079. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij Seleck Constructions SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seleck Constructions SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seleck Constructions SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seleck Constructions SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van Seleck Constructions SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Seleck Constructions SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seleck Constructions SPRL. Laat een reactie achter voor Seleck Constructions SPRL. Seleck Constructions SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seleck Constructions SPRL. Leave a respond for Seleck Constructions SPRL. Seleck Constructions SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seleck Constructions SPRL op de google maps. Adres en contacten Seleck Constructions SPRL
Location of Seleck Constructions SPRL on the google maps. Address and contacts of Seleck Constructions SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Seleck Constructions SPRL Seleck Constructions SPRL: FORTIS | DENIS PASCAL | STUDIO FEELING | Time-Tex BVBA | CH. BERHIN-MAGUIN SPRL

Other related companies as Seleck Constructions SPRL: FORTIS | DENIS PASCAL | STUDIO FEELING | Time-Tex BVBA | CH. BERHIN-MAGUIN SPRL

Seleck Constructions SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seleck Constructions SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04099792480. Het bedrijf Seleck Constructions SPRL bevindt zich op het adres: Bèfve 32 4890 Thimister (Thimister-Clermont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Seleck Constructions SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seleck Constructions SPRL is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seleck Constructions SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seleck Constructions SPRL, openstaande posities, locatie van Seleck Constructions SPRL op de kaart.

Seleck Constructions SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seleck Constructions SPRL, company assigned to the tax number BE04099792480. The company Seleck Constructions SPRL is located at the address: Bèfve 32 4890 Thimister (Thimister-Clermont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Seleck Constructions SPRL were not found.
The main activity of Seleck Constructions SPRL is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Seleck Constructions SPRL is not available. You also can look at reviews of Seleck Constructions SPRL, open positions, location of Seleck Constructions SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seleck Constructions SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seleck Constructions SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seleck Constructions SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seleck Constructions SPRL, employees, financial statistics.