Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA

Contactgegevens Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Walsbetsestraat 212 3401 Walshoutem (Landen), België

Telefoon (phone): +32 (10) 581-62-37 +32 (10) 581-62-37

Fax (fax): +32 (84) 910-73-83 +32 (84) 910-73-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA
Products information Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03653198242
Ondernemingsnummer: 3087127685
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA
Addition kinds of activities for Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA

22590300. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
32510104. Vloersteen, klei | Flooring brick, clay
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
72130200. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
92239908. Reformatorische, overheid | Reformatory, government

Werken bij Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Installateur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente arbeider (handige Harry) die geen schrik heeft om zijn handen vuil te maken.

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA. Laat een reactie achter voor Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA. Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA. Leave a respond for Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA. Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA
Location of Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA: BOULANGERIE CARETTE | Assurances Federales | HUIS BINGO | ANTOON LUST | E. GROENEZ

Other related companies as Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA: BOULANGERIE CARETTE | Assurances Federales | HUIS BINGO | ANTOON LUST | E. GROENEZ

Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03653198242. Het bedrijf Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA bevindt zich op het adres: Walsbetsestraat 212 3401 Walshoutem (Landen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, openstaande posities, locatie van Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA op de kaart.

Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, company assigned to the tax number BE03653198242. The company Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA is located at the address: Walsbetsestraat 212 3401 Walshoutem (Landen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA were not found.
The main activity of Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, open positions, location of Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gysels Algemene Renovatiewerken BVBA, employees, financial statistics.