NICOLAY CASTING

Contactgegevens NICOLAY CASTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLAY CASTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLAY CASTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHURHOVENVELD 1029; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11680052 (+32-11680052) 11680052 (+32-11680052)

Fax (fax): +32 (87) 784-38-11 +32 (87) 784-38-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLAY CASTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLAY CASTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLAY CASTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLAY CASTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLAY CASTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLAY CASTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLAY CASTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLAY CASTING
Products information NICOLAY CASTING

BTW identificatienummer (tax): BE07130371093
Ondernemingsnummer: 3000335693
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in NICOLAY CASTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLAY CASTING
(Get full report from official database of BE for NICOLAY CASTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLAY CASTING
Addition kinds of activities for NICOLAY CASTING

862100. Professionele organisaties | Professional organizations
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
22530102. Strandkleding, breien | Beachwear, knit
22739900. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
22810100. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
35490200. Coiling machines | Coiling machinery
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor

Werken bij NICOLAY CASTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLAY CASTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLAY CASTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLAY CASTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

Zoek naar antwoorden van NICOLAY CASTING in sociale netwerken
Look for responds of NICOLAY CASTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLAY CASTING. Laat een reactie achter voor NICOLAY CASTING. NICOLAY CASTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLAY CASTING. Leave a respond for NICOLAY CASTING. NICOLAY CASTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLAY CASTING op de google maps. Adres en contacten NICOLAY CASTING
Location of NICOLAY CASTING on the google maps. Address and contacts of NICOLAY CASTING

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLAY CASTING NICOLAY CASTING: KBC | De Wulf | MAISON OUTDOOR | Dreesen L | GEORGES DEJARDIN

Other related companies as NICOLAY CASTING: KBC | De Wulf | MAISON OUTDOOR | Dreesen L | GEORGES DEJARDIN

NICOLAY CASTING is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLAY CASTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07130371093. Het bedrijf NICOLAY CASTING bevindt zich op het adres: SCHURHOVENVELD 1029; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Speciaalzaken. Producten gemaakt in NICOLAY CASTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NICOLAY CASTING is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLAY CASTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLAY CASTING, openstaande posities, locatie van NICOLAY CASTING op de kaart.

NICOLAY CASTING is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLAY CASTING, company assigned to the tax number BE07130371093. The company NICOLAY CASTING is located at the address: SCHURHOVENVELD 1029; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Speciaalzaken. Products created in NICOLAY CASTING were not found.
The main activity of NICOLAY CASTING is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLAY CASTING is not available. You also can look at reviews of NICOLAY CASTING, open positions, location of NICOLAY CASTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLAY CASTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLAY CASTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLAY CASTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLAY CASTING, employees, financial statistics.