HUIS KATELIJNE

Contactgegevens HUIS KATELIJNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS KATELIJNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS KATELIJNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOONAERDE 15; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13335139 (+32-13335139) 13335139 (+32-13335139)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS KATELIJNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS KATELIJNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS KATELIJNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS KATELIJNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS KATELIJNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS KATELIJNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS KATELIJNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS KATELIJNE
Products information HUIS KATELIJNE

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Laine à Tricoter.. Types d'Articles: Artisanat.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS KATELIJNE
(Get full report from official database of BE for HUIS KATELIJNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS KATELIJNE
Addition kinds of activities for HUIS KATELIJNE

2679. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
3633. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
374301. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
20990305. Gelatine dessert preparaten | Gelatin dessert preparations
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
34420400. Metalen deuren | Metal doors
37149907. Sanders, veiligheid van motorvoertuigen | Sanders, motor vehicle safety
50440401. Adressenmachines | Addressing machines
80110205. Primaire zorg medische kliniek | Primary care medical clinic

Werken bij HUIS KATELIJNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS KATELIJNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS KATELIJNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS KATELIJNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van HUIS KATELIJNE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS KATELIJNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS KATELIJNE. Laat een reactie achter voor HUIS KATELIJNE. HUIS KATELIJNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS KATELIJNE. Leave a respond for HUIS KATELIJNE. HUIS KATELIJNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS KATELIJNE op de google maps. Adres en contacten HUIS KATELIJNE
Location of HUIS KATELIJNE on the google maps. Address and contacts of HUIS KATELIJNE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS KATELIJNE HUIS KATELIJNE: RESTAURANT CHEZ TASSO | NYSSEN-JOSY ASSURANCES | MAISON D?ACCUEIL PERUWELZ | ETS TECHNOMECA | J. HEYVAERT

Other related companies as HUIS KATELIJNE: RESTAURANT CHEZ TASSO | NYSSEN-JOSY ASSURANCES | MAISON D?ACCUEIL PERUWELZ | ETS TECHNOMECA | J. HEYVAERT

HUIS KATELIJNE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS KATELIJNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf HUIS KATELIJNE bevindt zich op het adres: SCHOONAERDE 15; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Textiles. Lijst met producten zijn Produits: Laine à Tricoter.. Types d'Articles: Artisanat..
De hoofdactiviteit van HUIS KATELIJNE is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS KATELIJNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS KATELIJNE, openstaande posities, locatie van HUIS KATELIJNE op de kaart.

HUIS KATELIJNE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS KATELIJNE, company assigned to the tax number BE08452850341. The company HUIS KATELIJNE is located at the address: SCHOONAERDE 15; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. Textiles. List of products are Produits: Laine à Tricoter.. Types d'Articles: Artisanat..
The main activity of HUIS KATELIJNE is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS KATELIJNE is not available. You also can look at reviews of HUIS KATELIJNE, open positions, location of HUIS KATELIJNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS KATELIJNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS KATELIJNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS KATELIJNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS KATELIJNE, employees, financial statistics.