HUIS ALBA-LIBRA

Contactgegevens HUIS ALBA-LIBRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ALBA-LIBRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ALBA-LIBRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIERETS DE COLVENAEREPLEIN 17; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93455163 (+32-93455163) 93455163 (+32-93455163)

Fax (fax): +32 (16) 116-24-41 +32 (16) 116-24-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ALBA-LIBRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ALBA-LIBRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ALBA-LIBRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ALBA-LIBRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ALBA-LIBRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ALBA-LIBRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ALBA-LIBRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ALBA-LIBRA
Products information HUIS ALBA-LIBRA

BTW identificatienummer (tax): BE09231781005
Ondernemingsnummer: 6063049316
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Bandes Dessinées.. Types d'Articles: Posters,Cartes de V?ux,Gadgets.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux. Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ALBA-LIBRA
(Get full report from official database of BE for HUIS ALBA-LIBRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ALBA-LIBRA
Addition kinds of activities for HUIS ALBA-LIBRA

396599. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
34330106. Oliebrander, huishoudelijk of industrieel | Oil burners, domestic or industrial
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
35859902. Snowmaking machines | Snowmaking machinery
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems

Werken bij HUIS ALBA-LIBRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ALBA-LIBRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ALBA-LIBRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ALBA-LIBRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

    Type: Vaste Job

    Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van HUIS ALBA-LIBRA in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ALBA-LIBRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ALBA-LIBRA. Laat een reactie achter voor HUIS ALBA-LIBRA. HUIS ALBA-LIBRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ALBA-LIBRA. Leave a respond for HUIS ALBA-LIBRA. HUIS ALBA-LIBRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ALBA-LIBRA op de google maps. Adres en contacten HUIS ALBA-LIBRA
Location of HUIS ALBA-LIBRA on the google maps. Address and contacts of HUIS ALBA-LIBRA

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ALBA-LIBRA HUIS ALBA-LIBRA: FLEURS DE BEYNE | DABOMPR? | IVVVA | Filsbas | ROBERT DEWULF

Other related companies as HUIS ALBA-LIBRA: FLEURS DE BEYNE | DABOMPR? | IVVVA | Filsbas | ROBERT DEWULF

HUIS ALBA-LIBRA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ALBA-LIBRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09231781005. Het bedrijf HUIS ALBA-LIBRA bevindt zich op het adres: PIERETS DE COLVENAEREPLEIN 17; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Bandes Dessinées.. Types d'Articles: Posters,Cartes de V?ux,Gadgets..
De hoofdactiviteit van HUIS ALBA-LIBRA is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ALBA-LIBRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ALBA-LIBRA, openstaande posities, locatie van HUIS ALBA-LIBRA op de kaart.

HUIS ALBA-LIBRA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ALBA-LIBRA, company assigned to the tax number BE09231781005. The company HUIS ALBA-LIBRA is located at the address: PIERETS DE COLVENAEREPLEIN 17; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. Librairies. List of products are Produits: Bandes Dessinées.. Types d'Articles: Posters,Cartes de V?ux,Gadgets..
The main activity of HUIS ALBA-LIBRA is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ALBA-LIBRA is not available. You also can look at reviews of HUIS ALBA-LIBRA, open positions, location of HUIS ALBA-LIBRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ALBA-LIBRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ALBA-LIBRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ALBA-LIBRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ALBA-LIBRA, employees, financial statistics.