MONDIAL GIFTS

Contactgegevens MONDIAL GIFTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONDIAL GIFTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONDIAL GIFTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): H. MOERMANSLAAN 145-147; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 24810710 (+32-24810710) 24810710 (+32-24810710)

Fax (fax): +32 (56) 631-17-65 +32 (56) 631-17-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONDIAL GIFTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONDIAL GIFTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONDIAL GIFTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONDIAL GIFTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONDIAL GIFTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONDIAL GIFTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONDIAL GIFTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONDIAL GIFTS
Products information MONDIAL GIFTS

BTW identificatienummer (tax): BE04528533935
Ondernemingsnummer: 2691345214
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Types d'Articles: Posters,Cartes de V?ux,Gadgets.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux. Eclairage et équipements du foyer. Grossistes divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONDIAL GIFTS
(Get full report from official database of BE for MONDIAL GIFTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONDIAL GIFTS
Addition kinds of activities for MONDIAL GIFTS

2121. sigaren | Cigars
4939. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
22810401. Tapijtgaren, gesponnen | Carpet yarn, spun
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
51820201. Cocktails, alcoholisch: voorverwarmd | Cocktails, alcoholic: premixed
52110503. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
83610303. Fysiek gehandicapt thuis | Physically handicapped home
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency
83999902. Antipoverty board | Antipoverty board

Werken bij MONDIAL GIFTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONDIAL GIFTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONDIAL GIFTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONDIAL GIFTS. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van MONDIAL GIFTS in sociale netwerken
Look for responds of MONDIAL GIFTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONDIAL GIFTS. Laat een reactie achter voor MONDIAL GIFTS. MONDIAL GIFTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONDIAL GIFTS. Leave a respond for MONDIAL GIFTS. MONDIAL GIFTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONDIAL GIFTS op de google maps. Adres en contacten MONDIAL GIFTS
Location of MONDIAL GIFTS on the google maps. Address and contacts of MONDIAL GIFTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MONDIAL GIFTS MONDIAL GIFTS: JAMIN-IMMOBILIERE VISETOISE (L') | Full Screen | GARAGE KIA BELGIUM | JAN VAN DER SNICKT | Archery Dynamics

Other related companies as MONDIAL GIFTS: JAMIN-IMMOBILIERE VISETOISE (L') | Full Screen | GARAGE KIA BELGIUM | JAN VAN DER SNICKT | Archery Dynamics

MONDIAL GIFTS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONDIAL GIFTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04528533935. Het bedrijf MONDIAL GIFTS bevindt zich op het adres: H. MOERMANSLAAN 145-147; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Eclairage et équipements du foyer. Grossistes divers. Lijst met producten zijn Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Types d'Articles: Posters,Cartes de V?ux,Gadgets..
De hoofdactiviteit van MONDIAL GIFTS is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONDIAL GIFTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONDIAL GIFTS, openstaande posities, locatie van MONDIAL GIFTS op de kaart.

MONDIAL GIFTS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONDIAL GIFTS, company assigned to the tax number BE04528533935. The company MONDIAL GIFTS is located at the address: H. MOERMANSLAAN 145-147; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. Eclairage et équipements du foyer. Grossistes divers. List of products are Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Types d'Articles: Posters,Cartes de V?ux,Gadgets..
The main activity of MONDIAL GIFTS is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MONDIAL GIFTS is not available. You also can look at reviews of MONDIAL GIFTS, open positions, location of MONDIAL GIFTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONDIAL GIFTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONDIAL GIFTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONDIAL GIFTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONDIAL GIFTS, employees, financial statistics.