MAISON EUROCA

Contactgegevens MAISON EUROCA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON EUROCA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON EUROCA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-ALEXANDRE 61; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64261246 (+32-64261246) 64261246 (+32-64261246)

Fax (fax): +32 (13) 535-11-33 +32 (13) 535-11-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON EUROCA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON EUROCA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON EUROCA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON EUROCA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON EUROCA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON EUROCA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON EUROCA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON EUROCA
Products information MAISON EUROCA

BTW identificatienummer (tax): BE09409484863
Ondernemingsnummer: 4675201416
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 822,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types d'Articles: Souvenirs.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON EUROCA
(Get full report from official database of BE for MAISON EUROCA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON EUROCA
Addition kinds of activities for MAISON EUROCA

30530203. Verpakking, metalen | Packing, metallic
34430120. Tanks voor tankwagens, metalen plaat | Tanks for tank trucks, metal plate
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
59619905. Catalogus verkoop | Catalog sales
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession

Werken bij MAISON EUROCA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON EUROCA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON EUROCA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON EUROCA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van MAISON EUROCA in sociale netwerken
Look for responds of MAISON EUROCA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON EUROCA. Laat een reactie achter voor MAISON EUROCA. MAISON EUROCA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON EUROCA. Leave a respond for MAISON EUROCA. MAISON EUROCA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON EUROCA op de google maps. Adres en contacten MAISON EUROCA
Location of MAISON EUROCA on the google maps. Address and contacts of MAISON EUROCA

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON EUROCA MAISON EUROCA: ADMIN. DIRECTE BELAST. | ERIC BROCHE | GARAGE BRUNEEL | Dubois | ERMGODTS-VAN EYNDE

Other related companies as MAISON EUROCA: ADMIN. DIRECTE BELAST. | ERIC BROCHE | GARAGE BRUNEEL | Dubois | ERMGODTS-VAN EYNDE

MAISON EUROCA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON EUROCA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09409484863. Het bedrijf MAISON EUROCA bevindt zich op het adres: RUE SAINT-ALEXANDRE 61; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 822,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Souvenirs..
De hoofdactiviteit van MAISON EUROCA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON EUROCA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON EUROCA, openstaande posities, locatie van MAISON EUROCA op de kaart.

MAISON EUROCA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON EUROCA, company assigned to the tax number BE09409484863. The company MAISON EUROCA is located at the address: RUE SAINT-ALEXANDRE 61; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 822,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Souvenirs..
The main activity of MAISON EUROCA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON EUROCA is not available. You also can look at reviews of MAISON EUROCA, open positions, location of MAISON EUROCA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON EUROCA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON EUROCA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON EUROCA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON EUROCA, employees, financial statistics.