FLWALCO POTTERY NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLWALCO POTTERY NV
Private companiesPersonal Services • FLWALCO POTTERY NV

Contactgegevens FLWALCO POTTERY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWALCO POTTERY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWALCO POTTERY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roddam 83 2880 Bornem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-89-61-11 32-38-89-61-11

Fax (fax): 32-38-89-41-71 32-38-89-41-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWALCO POTTERY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWALCO POTTERY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWALCO POTTERY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWALCO POTTERY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWALCO POTTERY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWALCO POTTERY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWALCO POTTERY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWALCO POTTERY NV
Products information FLWALCO POTTERY NV

BTW identificatienummer (tax): BE06193237304
Ondernemingsnummer: 5381072998
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLWALCO POTTERY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWALCO POTTERY NV
(Get full report from official database of BE for FLWALCO POTTERY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWALCO POTTERY NV
Addition kinds of activities for FLWALCO POTTERY NV

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
833199. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
941100. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
36340104. Koffiemakers, elektrisch: huishouden | Coffee makers, electric: household
50840512. ruimers | Reamers
50999901. Messingartikelen | Brass goods
94410202. Medische assistentie programma administratie, overheid | Medical assistance program administration, government

Werken bij FLWALCO POTTERY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWALCO POTTERY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWALCO POTTERY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWALCO POTTERY NV. Looking for open vacancies in other companies

 • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

 • Calculator (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

 • Logistiek medewerker (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

 • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

 • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

 • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

 • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mourik

  Type: Vaste Job

  Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

 • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van FLWALCO POTTERY NV in sociale netwerken
Look for responds of FLWALCO POTTERY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWALCO POTTERY NV. Laat een reactie achter voor FLWALCO POTTERY NV. FLWALCO POTTERY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWALCO POTTERY NV. Leave a respond for FLWALCO POTTERY NV. FLWALCO POTTERY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWALCO POTTERY NV op de google maps. Adres en contacten FLWALCO POTTERY NV
Location of FLWALCO POTTERY NV on the google maps. Address and contacts of FLWALCO POTTERY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWALCO POTTERY NV FLWALCO POTTERY NV: Steenackers C | DRUKKERIJ HEESTERMANS | ALG BOUWWERKEN DE KEGEL | Dujardin D | E FONTAINE

Other related companies as FLWALCO POTTERY NV: Steenackers C | DRUKKERIJ HEESTERMANS | ALG BOUWWERKEN DE KEGEL | Dujardin D | E FONTAINE

FLWALCO POTTERY NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWALCO POTTERY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06193237304. Het bedrijf FLWALCO POTTERY NV bevindt zich op het adres: Roddam 83 2880 Bornem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLWALCO POTTERY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWALCO POTTERY NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWALCO POTTERY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWALCO POTTERY NV, openstaande posities, locatie van FLWALCO POTTERY NV op de kaart.

FLWALCO POTTERY NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLWALCO POTTERY NV, company assigned to the tax number BE06193237304. The company FLWALCO POTTERY NV is located at the address: Roddam 83 2880 Bornem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLWALCO POTTERY NV were not found.
The main activity of FLWALCO POTTERY NV is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWALCO POTTERY NV is not available. You also can look at reviews of FLWALCO POTTERY NV, open positions, location of FLWALCO POTTERY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWALCO POTTERY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWALCO POTTERY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWALCO POTTERY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWALCO POTTERY NV, employees, financial statistics.